Inedita si frumoasa surpriza, iar intrebarea, si mai si! mai ales prin inocenta si sentimentalismul ei... Ma bucur pentru tine ca simti asa ceva! Cauta piesa " Kiss you all over" cu Exile, si, ascultand-o, ai sa poti intelege ca, atunci cand tii foarte mult la un om si ti-e foaaarte drag... vine aproape dela sine! Nu trebuie decat sa continui cu sarutarile pe care i le dai de obicei, dar explorand incet, tot corpul - de exemplu dupa dus! - si, cand ajungi acolo, te manifesti absolut firesc, facand cea ce simti! (adu-ti aminte cum faci cu inghetata la cornet! - roata, roata, usor.) daca crezi ca ar putea reactiona "ciudat", il poti intreba inainte, de exemplu: "stii, azi simt ca-mi esti mai drag ca niciodata... si as vrea sa incerc si altceva, ce inca n-am mai facut... as vrea sa te bucuri si sa te simti cat mai bine... ma lasi?!" si nu cred ca te va refuza! (sau daca da, cere-i sa-ti spuna pentru cand amanati joaca, ca sa stii cand sa te pregatesti!)...
Atentie la dinti! sa-i tii permanent sub buze!, (sa nu-l atingi acolo si cu dintii!) si doar cu ele, cu obrazul si cu limba, cat mai delicat, il vei dezmierda, exact cum vei simti, explorand si sarutandu-l de sus pana jos! Il mai si poti intreba cum ii place? - nu se tace! - exprima-te si tu sonor, daca iti va placea... Ai grija ca, din cauza sensibilitatii specifice locale, s-ar putea sa termine foarte repede! in functie de stilul tau, ai grija cum reactionezi!, si unde dirijezi, si cum te stergi... Success! Si poate ne impartasesti apoi, si noua, cum a fost...Prima data pentru tine, astfel incat, relatarea ta sa poate folosi si ea, la randul ei, altor incepatoare... Mai e o piesa potrivita pentru asta... >>> Do that to me one more time... cu Captain and Tenille... si Wrap your arms around me, cu Agnetha Faltskog (de la ABBA)... Success! si o traire senzoriala extraordinara, de neuitat!
Sincer mie una. mi se pare scarbos... dar daca tie iti place fa-i o surprizza
Aproape ca am ajuns la orgasm cand am citit ce a scris @PsihoSex
Sa faci ce zice, in afara de aia cu relatatul ulterior.
Ce scarbos, vrei sa-i... ehem... sti tu ce? Plus ca poti face nu stiu ce herpes.
Mie mi se pare scarbos serios acum... dar daca iti place tie...gusturile nu se discuta
@nony esti atat de ingust la minte... fata vrea sa faca ceva ...si nu stie cum este: scarbos, rusinos, o sa-i placa? n`o sa-i placa? eu am zis ca nu este scarbos ...si o sa-i placa si lui si ei ...am si primit asa ceva si am si facut unei fete bineinteles ...si sincer mi-au placut amundoua... iar ia nu s`a simtzit jenata sa faca asa ceva chiar i`a placut... ce vroiam sa spun este ca nu este un chin sa faci asta... unora chiar le place ...si bosss dc intrebi asta cumva esti pe doss?
@mrpitbullro
Sunt atat de ingust la minte la fel cum esti tu in a scrie o explicatie. Pit(pe)ullica in primul rand ca nu pot sa-mi dau cu parerea despre orientarile sexuale ale prieteni tale. Poate ca a facut sex oral la mii de baieti, poate ca tu ai fost singurul carui i-a facut. misterele dracilor, dar, ca baiat sa-i spui unei fete ca e misto sa faca sex oral, nu ti se pare deplasat prietene? Aaa, normal ca nu ti se pare, tu esti mai libertin din nastere si le ai cu limba (la sfaturi ma refer).
Depinde de fiecare fata in parte, poate ei nu ii place, poate i se pare la fel de scarbos cum mi se pare mie sa scrii aici ca ai facut sex oral. poate nu, asta tine de fiecare persoana.
Esti interesant, apropo, ai mancat maioneza, esti alb la gura. din poza, din poza.
Da.am facut, nu mi-e rusine sa o spun...pana la urma daca tie iti place e problema ta, nu a celorlalti.si e foarte frumos pentru aman2. Daca il iubesti si va simtiti bine impreuna, de ce nu?! Succes.
Nony... multumesc frumos! pentru raspuns... m-ai facut sa rad cu lacrimi! = sanatate curata!
Pfff...bafta! Cumpara totusi un bax de servetele umede inainte... s-ar putea sa izbucneasca fantana arteziana
Bro... am un feeling, asa... esti pe post de Big Brother la faza asta...
Zazulica tata, te-as pupa, dar esti asa de departe... mi-ai oferit, involuntar, a doua tura de ras cu lacrimi, citindu-ti raspunsul! Muchos gracias!
@PsihoSex esti fenomenal
Cat despre intrebare imi vine sa borasc numa'cat o citesc, :-&
PsihoSex, ce bine ca sint departe, doar de gagici vreau sa fiu aproape
Jojo. nu spune asta, stai sa-ti gasesti barbatul potrivit, ca daca-l iubesti pina peste crestetul capului, nimic n-o sa ti se mai para scirbos, asculta-ma pe mine. In dragoste, totul se face din placere, cu maxima dorinta
Sexul oral se face doar din placere, daca intr-adevar nu esti pregatita nu o face. fa-o ca si cand ai linge o inghetata dar in nici un caz nu musca :), daca vrei ii poti linge si testiculele, il va excita foarte mult. nu-ti fa griji pentru prima data, totul se invata, tu din cand in cand il poti intreba daca ii place sau ce vrea sa-i faci. iti dau un link de pe blogul meu http://lolita-totul-despre-sex.blogspot.com/2009_07_01_archive.html daca vrei mai multe detalii trimete-mi mesaj in privat.
Rebeeca17 întreabă: