Suna cam ciudat, ce-i drept! DA! Se poate! Cum vine asta? Pai majoritatea sunt consiente ca betii frumosi sau "buni" sunt cam cu nasul pe sus+ca nu stii la ce sa te astepti din partea lor.cum vine asta? Pai se considera atat de buni incat pot avea pe oricine si insala mult mai mult deoarece considera ei ca "au acest drept".
Sper ca esti lamurit.
Pentru ca va cauta alte fete va primi oferte si va insela . Si nu exista perfectiune.
Nu, nu as fi instare! La acele fete la care nu le plac baietii prea frumosi acelea stiu de la sine ca nu pot cuceri/atrage acel baiat, asa ca ii lasa balta!
Sa nu ne placa un baiat daca e prea frumos? hmm.ciudat,dar posibil. Si stii de ce? 1pentru ca dupa baietii prea frumoshi umbla toate fetele.deaceea preferam doar frumoshi 2nu depinde doar de frumusete...trebuie sa mai aiba si ceva calitati
Sper ca am reusit sa iti explic!
Da. mie mi s-a intamplat!
si iti spun si dc am renuntat eu la el:in primul rand mi se parea prea frumos si rea perfect sa fie adevarat.la un mom dat devine enervant ca totul sa fie perfect si ai nevoie d acel ceva. d acel ceva care sa te faca sa simtit ca "traiesti". e enervant sa fie totul perfect, e enervat sa te uiti la cineva si sa nu ii gasesti nici macar un mic defect.
in al doilea rand acest tip d baieti au prea multe fite si se cred cei mai tari.se pun p ei p primul loc si p tine undeva acolo jos, deoarece stiu ca tu ai defectele p care le ai, dar ei sunt perfecti.
in al treilea rand nu cred ca merita sa te complici si sa te lupti atat d mult pentru acest tip d baieti.sa pastrezi langa tine un asemenea baiat ar fi o lupta continua cu fetele care roiesc in jurul lui si care sunt gata sa "ti-l fure" oricand.
binenteles ca astfel d situatii au si beneficii deoarece daca ai langa tine un astfel d baiat poti sa spui ca esti o norocoasa deoarece dintre atatea te-a ales tohmai p tine si ajungi sa fi o fata invidiata.
Nu am uit la baieti prea frumosi pentru ca sunt constienta de faptul ca sunt fitosi si insala si isi mai bat joc si de sentimentele tale...Si mai ales baiatul trebuie sa alerge dupa fata nu invers
E posibil sa nu iti placa unul frumos daca in rest nu il duce capul deloc si are un comportament dezaxat!
Frumusetea nu e totul!
untipoarecare întreabă:
linarkfts întreabă: