| Ririru a întrebat:

Fetelor, ati fost vreodata parasite pentru alta fata? Cum ati trecut peste. Eu sincer nu mananc, nu dorm, doar plang si ma gandesc la el. Au venit inapoi dupa ce v-au lasat pentru cealalta? Sau ati trecut voi peste, daca da, cum?

13 răspunsuri:
| piticelm a răspuns:

Nu,nu am fost, sincer mai rau ar fi daca ai fi parasita pentru un baiat.Numai fi trista, nu merita sa plangi sau sa nu mananci pentru unul care este ca o albina din floare in floare.Baieti buni exista, cu suflet, nu doar cei care ne considera jucarii sexuale care daca se uzeaza le dau la gunoi.Fa si tu ceva, ocupa-ti timpul cu ceva util, nu sa plangi pentru animal.

| fotbalistata a răspuns:

Curaj! nu merita sa suferi din cauza lui.si chiar de se intoarce, tot nu merita.sunt multi baieti buni, cu respect, si iubitori.ai incredere, uita'l! sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intelegi ca dragostea este trecatoare si ca tipul acela pur si simplu se distreaza iar tu stai si plangi ca o fraiera, haha. Gaseste-ti si tu pe cineva cu care sa ai o mica aventura si nu te mai gandi la trecut, la "el". Orice om normal se desparte, se impaca doar ca ii trebuie un motiv serios. Daca chiar te iubea nu o facea sau pur si simplu s-a plictisit. Mai are nevoie si de compania a altor fete, sunteti tineri pana la urma, nu o sa ramai toata viata cu el. Pup.

| Crucified a răspuns:

Crezi că pari interesantă?

| NoSmile a răspuns:

Buna!
''Nu face o prioritate din cei care te vad doar pentru o optiune''.
Deci,capul sus!
Viata e frumoasa,in cea mai mare parte de noi depinde cum lasam lucrurile sa decurga.
De ce sa plangi si sa stai in casa,cand el e bine mersi cu ea?!
Se merita!
NUU!
Si niciun un baiat nu merita lacrimile unei fete.
Incearca sa-ti ocupi timpul cu lucruri care iti plac.
Iesi cu prietenii!
Interactioneaza cu oameni noi!
Zambeste!
Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti vada drerea,cei care iti vor raul se vor bucura.
Si ce-l mai important nu-l cauta.
Daca te-a iubit da,o sa se intoarca. Nu am detalii despre relatia voastra ca sa-mi dau si mai mult cu parerea.
Dar de obicei se intoarce tot la cea parasita.
Poate ca intre voi a intervenit monotonia si a simtit nevoia de ceva nou, ori ai fost doar o optiune si cum s-a ivit una mai buna, a alergat in bratele ei.
Indiferent cat ai suferi nu-l primii inapoi.
Trebuie sa lupte ca sa te recastige.
Daca ii cazi in plasa imediat, o sa faca mereu asa, stiind ca il ierti indiferent de situatie.
Ai grija de tine!
Sterge-ti lacrimile si zambeste!
Multi se pot indragosti de zambetul tau. Fa-l sa regrete ca te-a pierdut!
TE pup!

| Demonull a răspuns:

De ce fetelor? baietii nu s parasiti?
Nu mananci, nu dormi doar plangi.Stai linistita astea-s doar primele faze ale depresiei, in perioada asta eu am dat de pe mine in jur de 10kg.
Dupa, iti revine pofta de mancare si de somn(in cazul meu nu prea mai am chef sa dorm, dar este doar cazul meu).ce-i drept am mers si la psiholog indemnat de prieteni dar nu prea m-a ajutat asa ca m-am ajutat singur, deci singura care te poate ajuta esti tu.
Vei depasi, gandeste-te ca este un om de nimic asta e ..planeta e plina de ei,miliarde! Acum partea a doua,de ce intrebi daca au venit inapoi,l-ai primi inapoi? Greseala imensa asta nu inseamna ca il ierti asta inseamna ca ii dai sansa sa mai greseasca odata tongue
NU draga mea, cine a plecat sa ramana plecat! Tu vezi de viata ta, viata ta sa nu depinda niciodata de altu/alta sa depinda doar de tine!
Nu vei trece acum asa usor peste, dar cu zilele si saptamanile si lunile te vei elibera incet, incet.Astea-s etapele depresiei.

| CorNNeL a răspuns:

Poti trece peste numai ocupanduti timpul cu prieteni, de exemplu poti merge in oras la film la o distractie ceva, ocupati timpul cu prieteni sau cumparaturi ca stiu ca la fete le plac cumparaturile. Eu te sfatuiesc sa uiti pentru ca nu merita acel iubit al tau.

| Abycoolgirl a răspuns:

Salut! am trecut si eu prin asta si stiu cat de neplacut este. eu chiar am tinut mult de tot la el si credeam ca relatia va rezista insa nu a fost sa fie. sfatul meu este sa nu te mai gandesti atat la acel baiat pentru ca i dai satisfactie suferind.lasa-l sa realizeze singur ce a pierdut.si crede-ma ca nu are rost sa plngi pentru ca nu este singurul baiat de pe Pamant si intr-o zi vei gasi pe cineva special care nu te v-a lasa si care chiar te v-a iubi. happy sper ca te-am ajutat. Mult succes!

| Lorena7712 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat. M-a durut tare deoarece acea fata era tocmai cea mai buna prietena a mea. Probabil ca daca nu era ea acea fata pentru care m-a parasit, nu m-ar fi durut asa de tare. Da, la inceput eram ca tine; plangeam etc. Dar mi-am dat seama de ceva : nu conteaza daca plangi, nu mananci sau ca innebunesti numai cand gandul iti zboara la ei doi; lor nu le va pasa oricum si daca te vad suferind o sa le faci doar pe plac. Eu zic ca atunci cand esti in public, sa zambeti si sa nu arati tristetea din sufletul tau. Incearca sa-l uiti si sa iti gasesti alinarea in bratele prietenilor adevarati. Singura nu vei putea trece peste, dar cu prietenii aproape, da. Nu te inchide in tine si sa ascunzi asta de prietenele tale ADEVARATE.
Succes!:*

| Mariuuuk a răspuns:

Am plecat cu o colega intr-un loc pe unde treceau baieti frumusei, si ma uitam fara sa-mi dau seama la ei.Am inceput sa uit usor de el, am incercat sa ies cu altul, ciar daca nu simteam nimic, si am observat calitatile, si acum sunt bine. happy Pupici. :*

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Eu am fost parasit degeaba, fara motiv

| Danysan a răspuns:

Buburuza fi sincera cu tine -chiar daca se intoarce inseamna ca tu pentru el nu reprezinti nimic daca te-a lasat pentru alta.Ce daca ti la el -daca el nu o face e degaba!-Ca sa treci peste incearca sa faci ceea ce iti place -ceva care sa iti ocupe timpu si o sa reuses-ti!

| MeePinkGirl a răspuns:

Stiu exact ceea ce simti sad! Incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva! Fa-ti o schimbare, mergi la un hairstilist. Fa lucruri ce lui i se pareau iesite din comun! Mergi la cumparaturi! Stii cum procedeaza femeile din filme? Isi fac o baiee lunga cu spuma, alaturi de un pahar de vin rosu!