Da,am spus.M-a intrebat in ce consta fericirea alaturi de el, i-am spus, a promis ca o sa schimbe ceva si a facut-o. Daca el te iubeste va reactiona ok, putin dezamagit poate dar ok.
Da, prietena mea a fost mereu sinceră cu mine și mi-a împărtășit astfel de aspecte la începutul relației.
Nu ești fericită și mulțumită lângă partener doar atunci când nu îl iubești și vrei să te desparți de el, pentru alt bărbat.
Însă, oricât de mult rău ți-ar face, și nu ne referim la agresiuni, îl iubești și îți încălzești inima doar când îl simți, îl vezi! Însă nu ești fericită, ce-i drept... pentru că ești rănită, abandonată! Ești mulțumită să-l ai.
Așa cum este el.
Cât despre reacția lor, să nu te gândești, bine nu le este celor care te iubesc cu adevărat și tu le spui că n-au fost în stare să te facă fericită, asta e ipocrizie, falsitate și nepăsare!
Pe restul, nu-i doare că pleci, ci se simt frustrați atunci când le spui că n-au fost buni de nimic, mai exact să te facă să te simți bine lângă ei. Doar ei sunt bărbați adevărați, nu?
...Nu.
Da, i-am spus. Cum a reactionat? Mi-a spus ca el e...si s-a intors pe partea cealalta
Chiar daca iti pasa de ceea ce cede el nu trebuie sa ramai doar pentru frica reactiei lui sau mila.Nu toti reactioneaza la fel. Daca iti este prea greu sa i spui ca nu mai esti fericita spuneica ai foarte multe probleme si esti stresata ai nevoie de timp singura si vrei sa iei o pauza ca sa it limpezesti gandurile. Pobabil o sa te intrebe cat timp iar tu o sa zici pana cand ma refac. Dupa "acel" timp poti sa zici ca imi este mai usor singura.Eu zic sa alegi prima varianta iar a doua este de rezerva. Noroc.
beausingurlamasamea întreabă: