O femeie ar avea nevoie de 3 barbati sa o satisfaca indeajuns de bine sau unu cu cap
,,Dragostea se face in mimim doi, dar secretul ramane intre noi'''Alex Velea.
Nu e musai sa pui in practica ce vezi filmele pentru aduti.
sa stii
Mare gospidina acea femeie
Tot la fantezii iti zboara mintea
Daca ar fi toate fetele ca mine sa stii ca ar fi si mai multe relatii serioase si de durata nu-mi spune ca un barbat nu vrea o nebunatica langa el.eu sunt de conceptia ca mai bine sa il satisfac eu in toate privintele, decat sa se duca la alta sper ca ai inteles ceva din ceea ce am comentat caci de obicei dai replica repede
Sa fie ca tine
Pai sa fie ca mine daca zici tu, asa sper sa nu mai aud de la tine non stop de fanteziile mele.a fost doar o intrebare aia doar pentru curiozitatea mea.in fine.
Bine listato' care esti listata, n-am sa mai auzi, dar cum ramane cu acele ganduri ascunse?
Daca te prind ca sari de cur in sus ne suparam, cand m-ai auzit vorbind despre fanteziile tale?
Las' k mii vii tu de hac
Uitati-va unde se ascunde ala care isi doreste o fata normala, mai ai frati p'acasa ardelene? ca de prieteni vad ca nu duci lipsa, mai ales pe TPU spune-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun ce fel de fete iti doresti
Na stai Sa ne intelegem. Am tot vorbit cu colegele de la dans despre chestia asta, si ele au zis ca ar incerca.Nu prea le cred, motivul pentru care am pus intrebarea asta.
Ar avea nevoie de 3 barbati... buna asta
L-ai incins destul de mult ai primit mesaj de la el?
Nu mersi...sunt baiat