| Bybyutzzzz a întrebat:

Fetelor, ati incercat vreodata sa faceti sex oral unui baiat, daca da, cum a fost?
Baieti, v-ar placea ca iubita sa va faca oral, daca da, de ce?

Răspuns Câştigător
| NeimaginabilA a răspuns:

De ce as vrea sa fac sex? Tot timpul trebuie sa va grabiti!
Sexul prematur distruge o relatie, in majoritatea cazurilor, in loc de sex oral ar trebui sa faceti ceva mai romantic.
Iesiti undeva chestii din astea.
Presupun ca ai 18 ani, las-o mai moale!
Ai toata viata in fata ta!

14 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Desigur, este o senzatie foarte tare, de neuitat si excitant. Daca tie iti place sa-i faci si nu-ti provoaca scarba, atunci da-i drumul, si gandeste cat de mult i-ar place si lui, caci sexul consta si in placerea partenerului, nu doar in placerea ta si trebuie sa dai tot ce poti pentru a-l satisface 100% sexual. Deci logic ca aproape oricarui baiat ii place sa i se faca, dar sa faca el sex oral la ofata, ei bine, conteaza sa fie fata spalata acolo jos si cel mai important, sa fie rasa!

| Jigsaw a răspuns:

Nu ştiu dacă mi-ar place, dacă aş mai putea să o sărut pe urmă.

| trol a răspuns (pentru Jigsaw):

Crede-ma ca o sa-ti placa. Nu ai mai putea sa o saruti raised eyebrows tie scarba de propia **** raised eyebrows sau esti constiente ca igiena ta e nula. Sunt sigur ca nu ti sa-ntamplat niciodata sa faci pipi dupa sa nu te mai speli ca te grabesti si dupa o ora etc sau mai putin sa mananci ceva. Mie mila de asa oameni oh go on

| Jigsaw a răspuns (pentru trol):

Tu eşti prost in gură mă? Mie mi-ar fi greaţă.

| Jigsaw a răspuns:

Mai lasă 9gag-ul prietene, nu mai ştii scrie in romană, doar dacă nu eşti rrom.Auzi la el "Cel mai fail de om de pe lume".

Mdalaughing bine ma rolling on the floor. Eu am pus acolo o conjunctie in plus, dar totusi prin asta se observa inca odata cat de prost esti si pe langa asta si rasist. Deci sa inteleg tu ăl mai smecher daca din greseala sau din oboseala gresesc ceva intr-o propozitie dupa principiile tale ce cioban inseamna ca sunt tigan laughing. Chiar imi este mila de oameni ca tine şi faza cu 9gag cum sa iti zic eu pe 9gag gasesti unele lucruri mai interesante si mai culturale decat ce gasesti tu pe facebook sau pe ce site-uri frecventezi tu mai meltene. [Si ma bucur ca tu ai un scris extrem de caligrafic si corect din punct de vedere gramatical absolut mereu oh go on. Asa as putea zice si eu de tine, tu stii sa vorbesti romana? Auzi la el " rrom" ce-ai fratie te doare capu in ce limba e asta doh... (ironic)]

| Jigsaw a răspuns (pentru trol):

Vorbeşti despre un om pe care nu il cunoşi, nu ştii tu ce website-uri frecventez, aşa că ţine-ţi gura. Te sfătuiesc să incetezi cu reply-urile, nu faci decât să dai mai multe dovezi in privinţa prostiei ce o emani.

Vorbesc despre un om pe care nu il cunosc? Ia spune-mi tu drag tovars invatat ce ai facut mai sus happy o greseala gramaticala si un site crezi ca ma defineste pe mine raised eyebrows. De ma faci prost sau tigan, eu cred ca tu ai o problema tovarase happy

| athos01 a răspuns:

Normal ca imi place ca iubita sa imi faca sex oral, este altceva decat sexul normal asa cum si pentru fete cunnilingusul este altceva, daca vrei sa mai vb da add la mrns_adrian

| aumih16 a răspuns:

Oricum multi prefera sexul normal si abia apoi peste ani sexul ala mai pervers

| drhotzu a răspuns:

Sunt de acord cu Komododragosh...
imi place sa mi se faca sex oral si imi place sa fac sex oral, dar sunt cateva chestii destul de importante:
in primul rand curatenia este primordiala,
in al 2-lea trebuie sa fie facut din placere si pentru placere,
3. nici unul dintre parteneri nu trebuie sa fie scarbit de asa ceva (daca este atunci nu ar trebui sa aiba loc).
4. trebuie sa "il ajuti" un pic pe cel care face mai ales daca este la inceput, pentru ca trebuie sa fie ceva foarte placut si erotic.
si acum in ceea ce priveste daca imi place, da normal ca imi place! oricarui om ii place, si tie o sa iti placa cand un baiat o sa iti dea un orgasm oralwinking

| Hash001 a răspuns:

1. nu sunt fata
2. normal ca da, orice barbat ravneste dupa asa ceva
3. te-ai grabit cu funda

| Dianaㄨ a răspuns:

Ai dreptatee... Sunt fata si, nu mi-e rusine, practic asa ceva...si totusi, cred ca daca ar da vreun semn de scarba m-as simti penibil.