| Andreutzaaandreea a întrebat:

Fetelor ati incercat vreodata sa va satisfaceti singure? ( stiti voi faza cu degetul) Stiu ca multe fete au reusit sa se dezvirgineze prin metoda asta? Voi ce parere aveti despre asta?

Răspuns Câştigător
| Senesis a răspuns:

Teoretic vorbind, esti virgina pana in momentul in care exista penetrarea unui penis in vaginul tau. Desigur, daca te referi la acel strat subtire de piele, numit himen( se afla la intrarea vaginului ) normal ca te poti dezvirgina happy Acum depinde si de ce bagi si cat bagi, de la un deget nu poti pati nimic, totusi. Mi se pare mai mult decat urat, prima oara trebuie sa fie ceva special, sa-i oferi cuiva important tie sansa de a fi "primul". Nu ai idee cat apreciaza unii baieti asta la o fata happy

6 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Nu sunt fata, dar nu cred ca te dezvirginezi daca nu il bagi asa adanc(degetul). totusi pentru siguranta poti incerca metoda dusului.

| corbulalbrosu a răspuns:

Prin autosatisfacerea cu ajutorul a 1 deget sau 2 degete asa numita "degetica" nu se produce/provoaca dezvirginarea. Dezvirginarea se produce doar in urma penetrarii vaginului de catre/cu un penis adevarat in momentul unui sex real.

| darrio2007 a răspuns:

A-nnebunit lupu`!

| FemeiaPisică a răspuns:

''Stiu ca multe fete au reusit sa se dezvirgineze prin metoda asta'' - Se vede că habar nu ai nimic despre asta. Virgină eşti până faci sex pentru prima dată, masturbarea înseamnă să te satisfaci singură. Nu are legătură cu virginitatea.

| KamaSutra a răspuns:

''Stiu ca multe fete au reusit sa se dezvirgineze prin metoda asta''- Nu exista asa ceva, nu te poti dezvirgina asa.
Dezvirginarea are loc atunci cand penisul penetreaza vaginul.