| alxx21 a întrebat:

Fetelor ati luat AC yasmin? vrut semn ceva de la ele? negative, pozitive? :-s. as vrea sa incep sa iau dar mi-e cam frica de simptome. mi-am inceput viata sexuala iar ciclul nu-l am regulat.

Răspuns Câştigător
| camelya_1945 a răspuns:

Eu iau yasmin de 3 luni de zile si primele zile am avut niste simptome cam ciudate, ameteli, greata si o luna de zile spotting (sangerare intre menstruatii) dar apoi au trecut si acum ma simt f bine cu ele, mi-au crescut sanii considerabil, sunt protejata etc. Ia cu incredere daca ti le-a recomandat medicul.

2 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mai bine folositi prezervativul, cititi aici de ce: http://www.sfaturiortodoxe.ro/avortul/anticonceptionale-avort-8.htm
Pentru ca sa ai un ciclu regulat incearca ceai de coada soricelului, cretisoara, zmeur sau altele, sunt plante care ajuta in multe probleme femeiesti, mult mai bine decat o fac medicamentele. Am citit despre persoane care au avut SOP si dupa tratamente medicamentoase fara nici un rezultat s-au decis sa incerce cu ceaiuri si bine au facut.

| elyssa20 a răspuns:

Si eu am luat yasmin si nu am avut nici un fel de efect negativ,(mi-au fost recomandate de medicul ginecolog. daca si tie ti-a prescris le poti lua, iar daca apar efecte negative te duci inapoi la medic. A. C yasmin sunt anticonceptionalele cu cel mai scazut continut de hormoni.bafta.pupici.,