Nu, mi se pare groaznic. De ce pana mea as face asta? Daca vrei sa nu se vada dunga chilotilor prin rochita scurta si stramta poti alege niste boxeri de dantela, e mult mai safe in cazul unui "accident"... Bleah.
Lenjeria...arata mult prea sexy pe mine ca sa nu o port.
Acum lasand gluma la o parte, nu ar fi nimic sa ma motiveze sa fac asta. Intr-un fel ai si tu dreptatea ta, nu stie nimeni, deci ce conteaza? E wild si unele chiar se pot simti mai increzatoare asa.Dar prefer totusi comoditate si extra safe.
De ce sa fie "dezgustator"? cat timp arati bine si esti mandra de corpul tau? cand faci baie ti se pare dezgustator? acum o sa imi zici pai da, dar nu fac baie in fantanile arteziene, fac in cada mea. si care e problema ai sti decat tu ca nu porti lenjerie si eventual prietenul tau
In primul rand, nu as avea curaj sa ma asez nicaieri daca nu as avea lenjerie si as purta fusta scurta. Poate unul prea beat a vomitat pe canapeaua pe care tu iti asezi zburatoarea, ca sa nu zic ca oricum, e scarbos. In al doilea rand, gandeste-te ca cine stie cum ti se face o poza si iti vede toata lumea minunea
tenshi261 întreabă: