| sadsadsasadsaxaxa a întrebat:

Fetelor, ați putea accepta o relație cu un bărbat care a fost, în perioada adolescenței, homosexual? De exemplu eu, când aveam 14 ani, îmi plăcea să fac sex cu verișorul meu mai mare. Plecam de la părinții mei de acasă cu motivul că merg la bunicii unde verișorul meu locuia să-mi fac temele alături de el dar, după ce bunica noastră adormea în camera alăturată, noi dădeam la televizor filme cu conținut deocheat și, pe măsură ce minutele se scurgeau în timp ce vizionam acele imagini excitante, hormonii noștri deveneau ca niște bombe și evident, închuiam ușa și începeam să-i fac felație vărului meu, la fel și el mie și pe moment mă simțeam extrem de bine în acele momente dar după ce terminam toate jocurile noastre perverse, mi se instala în creier o stare extrem de nasoală ca și cum regretam enorm ceea ce am făcut. Însă de mulți ani ne-am văzut fiecare de treburile noastre. Vărul meu este plecat în Noua Zeelandă iar eu fac cursuri de horticultor în prezent. Mi-aș dori tare mult să dau timpul înapoi și să retrăiesc momentele din perioada adolescenței. Mă scuzați pentru greșelile de ortografie, căci eu sunt din Ucraina și nu știu să scriu corect Limba Română. Vă mulțumesc anticipat și le salut pe toate fetele din România, vă Yubesk rău balcanicelor fetele happy

4 răspunsuri:
| Emma3366 a răspuns:

Nu ai fost, ești homosexual.
Dacă nu scriai "Mi-aș dori tare mult să dau timpul înapoi și să retrăiesc momentele din perioada adolescenței" - poate ar mai fi existat un dubiu, o idee că au fost doar tâmpenii copilărești.
Dar dacă acum îți lipsesc chestiile alea, e clar.

| just4ubr2015 a răspuns:

Esti gay 100% nu vei avea nici o sansa cu o femeie nu vei simti nimic cu ea in pat. cel mai bine cauta un gay care sa te satisfaca.

| PussyCrusader a răspuns:

Și ucrainean și gay, vrei sa strângi toate necazurile.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, asemenea barbati nu ma pot interesa deloc.

Întrebări similare