Da,cum am mai zis,si ele cred ce spun!
Conteaza si asta intr-o oarecare masura,dar nu in masura in care zic ele.
Cum a raspuns domnisoara de mai sus "nu conteaza daca e frumos sau urat,sa fie loial, mai avea sa zica spus"
De ar fi asa, dupa maxim o luna ar primi un raspuns de genu"stii, esti dragut, ok dar nu putem fi decat prieten"
Deoarece fata aceea are variante mai bune. Dar ea vrea atentia tuturor baietilor indiferent de cum arata sau cum sunt.
Nu conteaza pe naiba daca e urat sau frumos, conteaza bine sunt materialiste care vor sta cu tine pentru banii tai
O data ce iti place caracterul si felul lui de a fi, te intelegi cu el si va iubiti o sa il vezi si frumos daca nu iti place caracterul si etc degeaba este frumos ca doar atata are te atrage fizic si gata
Eu nu aș putea să stau cu un băiat pe care îl consider urât.Trebuie să mă simt atrasă de el.Nu mă interesează banii lui.Deci aș sta cu un băiat frumos(în viziunea mea pentru că frumusețea este subiectivă:ce îmi place mie poate să nu-i placă la altul și invers),îngrijit, curat, loial, cu suflet bun, bine crescut și care să se poarte frumos cu mine.
Stii tu...Frumusetea este o perceptie subiectiva.Un baiat frumos in opinia ta poate sa nu fie pe gusturile prietenei tale(si invers). Problema este ca de obicei oamenii cu bani si ingrijiti, arat si bine.De ce? Pai gandeste-te ca daca are dinti strambi,isi permite un aparat dentar. Daca are pistrui/cosuri,poate apela fara nicio grija la tratamente cosmetice.Iar daca intr-adevar tine la aspectul lui cat de cat, mai da fuga si pe la frizer sa isi faca un,, update''. Deci asemenea oameni nu poat arata chiar asa de rau. Totusi, din cate vezi, eu ti-am vorbit din perspectiva unui barbat.Nu pot stii ce ganduri aveti voi, femeile(fetele, daca e cazul). Daca as fi fata...Ced ca ar conta sa arate si bine.La urma urmei, asta e primul lucru pe care il observi la cineva, nu? Ma refer la aspectul fizic.
Desigur nu conteaza daca este frumos sau urat trebuie doar sa fie loial sincer si sa aiba un caracter bun
Ei na, cred la fel ca tine dar dacă îți iei unul de care sa te sperii si tu... Ok, si totusi hai sa zicem ca nu faci asta, dar nu îți e rusine cu el pe strada dacă e urât ca naiba? Eu zic ca printre sinceritate, loialitate si caracter bun trebuie sa aiba si putina frumusețe, chiar dacă nu e Făt-Frumos din lacrima.