Mai parear mea, si eu am fost acolo si crede-ma ca nu mi-as duce iubita pentru nimic il lume, sa renunti la facultate, prieteni si familie ce, pentru a te duce ca sa lucrezi acolo ca menajera?, si fosta mea iubita a renuntat la mine sa se duca la ai ei acolo si sa lucreze ca menajera o fata de 21 de ani nu merita sa ceva si care este si desteapta, nu ti-as recomanda sa te duci pentru nimic in lumea dc nu vine el in romania pentru tine? si renunti tu la atatea pentru el?
Eu n-as fi renuntat la facultate pentru nimic in lume. Daca va iubiti cu adevarat, o sa rezistati cativa ani vazandu-va doar in vacante.
Daca are omu' de toate poate ca da...Si exista sentimente/incredere/stabilitate/bani ar fosrte ok!
Insa ca si andrei este de preferat sa faci facultatea, si apoi sa pleci unde/cu cine vrei
Bafta.
Daca as fi in italia nu mi-as lasa prietena sa renunte la toate astea pentru mine.
In italia daca te duci ce ai sa faci?
Termina facultatea si apoi gandeste-te la asta
Termina facultatea prima data! Ai timp dupa aceea sa mergi. Pana atunci, poti merge in vacante, poate mai vine si el in tara, exista atatea mijloace de comunicare in ziua de azi!
Inca nu am facut-o dar in vara o voi face, numai ca am de gind sa fac si facultatea acolo unde este el.
Da.am avut de ales si am ales familia si facultatea si acum imi pare rau ca deja e prea tarziu.gandeste_te bine.
Daca te gandesti deja la despartire asta nu inseamna ca_l iubesti... a iubi inseamna a face totul chiar si imposibilul sa fi cu el...gandeste_te intai ce vrei de la viata.
As incerca sa gasesc o cale de mijloc cum ar fi sa caut o facultate acolo pentru ca studiile sunt ft importante :-)
NU!
in primul si in primul rind studiile sa ai cariera!
dupa asta prieten dragoste bla bla bla!
Ai grija ce faci! ai mai da de vreo situatie stupida si iti va parea rau mai apoi
Nu pentru ca daca el te iubeste te asteapta. asa poate o sa va certati vreodata si facultatea prieteni nu i mai gasesti. eu zk sa nu renunti.
sau daca nu du te in vacante.
da nu renunta la facultate
Mai asa-i! exista multe riscuri dar avem o relatie de un an juma si am trecut peste multe probleme chiar multe pot sa zic si totusi suntem impreuna inca! el a plecat acum la famia lui dincolo.si vrea sa se puna si el pe picioare! dar inca 3 ani de facul plus master nu cred ca o sa mai tina relatia! distanta conteaza cat de mult te iubesti dar conteaza! si uiti repede.eu mai degraba m-as desparti de el de acum.decatsa o tot lungim si sa te vezi o data la 3 luni.
anonim_4396 întreabă: