Depinde de caracterul fiecaruia. Intr-o relatie, poate sa trateze asa bine si fata totul superficial. Nu va mai plangeti, nu generalizati, nu mai fiti asa imature. Aceste lucruri trebuie vorbite cu el/ea in particular si nu aici, pe Internet.
Eu simt ca primesc mai multa atentie decat dau! Deci variaza de la caz la caz
Da, am simtit si eu asta candva; iar baiatul respectiv s-a despartit de mine in scurt timp; hmm. nu vreau sa te descurajez, pentru ca nu e la fel la fiecare cuplu, dar o solutie ar fi sa comunici cu el si sa discuti aceasta problema.
Ca sa generalizez: Femeile iubesc, barbatii poseda.
Ca sa particularizez: Dragostea difera de la un caz la altul! Daca ai o problema, este mult mai bine sa apelezi la cineva specializat pe domeniu, decat sa iti postezi dezamagirea aici. Risti sa fii sfatuita gresit de noi, chiar daca noi avem intentii bune! Ma intelegi, oare?
Ceau
da.am simtit, cred ca primim mai putin decat oferim pentru ca baiatul respectiv realizeaza inca ce are langa el si nu realizeaza ca tine la tine, iar cand isi va da seama va fi prea tarziu...
baietii astia...sincer nu stiu de ce sunt asa, numai ei pot sa raspunda la asta, dar ii deranjant faptul ca ne fac sa suferim si apoi se asteapta sa'i iertii nestiind ca pe tine te omoara gandul ca daca il iertii nu te va pretui.cum a facut si prima oaraa
mama lor ca m-am saturat de ei(adica de unu din ei)
cine a spus ca ''Nu totii sunt la fel'' sa inselat amarnic...
Banuiesc ca asta ti s a intamplat tie, dar sa stii ca asa sunt majoritatea dintre ei, vor sa se impuna ei mai mereu dar totusi nu e asa, noi incercam mai mereu sa le dovedim mereu ca-i iubim dar ei spera la tot mai multe, uneori trebuie sa-i tinem aproape, ei insa spera la "alta"ca poate-i inteleg... oricum ei ne cred naive in general.rar baietii-i marturises iubitei cuvinte frumoase, le este frica si atunci cand vor sa faca un pas in viata, totusi bazeaza-te pe fapte.
kanajambe întreabă:
AnaMariaGerman întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: