Bună. Pentru că asta e mentalitatea noastră, a fetelor dar sunt şi unii băieţi! Sincer acum, dacă nu e cu tine, şi chiar ţii la el/ea, de ce să nu fie fericit/ă lângă persoana iubită!
Vechea poveste că dacă nu eşti cu mine să nu fii nici cu altcineva nu mai merge, îl iubeşti cu adevarat îl laşi sa îşi refacă viaţa alături de cine vrea, şi totuşi îţi e greu dar trebuie să accepţi!
E un fel de gelozie bolnavicioasa, nimic sanatos in aceste ganduri.Nu numai ca il pui serios pe fuga pe respectivul gandind asa dar risti sa te creada si nebuna. Din pacate insa sentimentele de genul asta sunt greu de controlat iar ele arata ca iubirea nu a fost reala, ci doar o nevoie absurda de a controla viata altcuiva.
Cand iubesti cu adevarat ii acorzi celui de langa tine dreptul de a respira si a alege, aia e iubire!
Gandurile astea sunt egoiste, arata cat de orgolioasa esti tu de fapt.
Intr'un fel, tu nu vrei sa fii cu el, dar nu vrei sa fie al altei fete deoarece in interiorul tau iti place ca el sa te placa. Vrei sa fie in continuare indragostit de tine. Sau pur si simplu tu negi faptul ca il vrei, dar de fapt il vrei.
Succes pupici nuuush cum sa explic asa bine bine sa fie pe intelesu la toti.
Nu sunt fata dar totusi cred ca iti pot explica acest sentiment pentru ca si baietii il au de fapt nu il vrei pentru ca ti'e frica de ce o sa zica lumea si ai vrea sa fie cu tine din inima si de aceea nu vrei sa fie al alteia sper ca te'am ajutat
fundita pls pls
Am simtit, dar asta era semnul ca nu am trecut peste relatia respectiva sau peste sentimentele mele pentru el... deci in sinea mea era "nu recunosc, dar te vreau, si as face cam urat sa te vad cu altcineva".
Da, mi s-a intamplat, la prima mea iubire
a fost acum 2 ani, am stat putin cu el, 2 saptamani.
ne am impacat dupa aia pentru o luna.
dupa pentru o zi.
ne am impacat pentru ca il iubeam, cred ca si el.
de ultima oara mi-a cam trecut, pentru ca era cam... pervers
impacarea asta n a fost dupa o saptamana, 2 3...
prima data ne am impacat dupa 3-4 luni si cealalta, cam dupa 6-7 luni.
si sa spun ca nici acum nu mi-a trecut.
Da mi s-a intamplat de multe ori.pai atunci cand un baiat se comporta frumos cu tine, iti face mici cadouri, iti vorbeste frumos etc.iti place sa il ai langa tine chiar daca nu vrei sa ai o relatie cu el.atunci cand el isi va gasi fata care sa il placa sti ca ei vor fi impreuna si ca se va comporta cu respectiva asa cum se comporta inainte cu tine, iar tu vei primi mai putina atentie din partea lui.deci este normal:*
Nhs sigur de ce.Am simtit si eu la fel.Cred ca inca tii la el dar din diferite motive nu mai vrei sa fii cu el.
Eu da ...am simtit asta...adica nu vroiam sa stie lume ca sunt cu el pentru ca e foarte nebun si nu are o reputatie f buna printre prietenii mei iar eu sincer.sunt usor influentabila uneori.depinde cat de mult imi place baiatul
si normal nu vroiam sa il las nici alteia pentru ca eu stiam ca el tine la mine si nici el nu imi era indiferent si eram geloasa uneori
dar a trecut
Nu.nam simtit asta nikiodata.si mii se pare o prostie.doar persoanele ft "ambitzioase" "mofturoase" "fitoase" pot simtii asa ceva...[parerea mea]
Dap am simtit. Si cred ca simtit asta deoarece cand ne despartim de un baiat atunci ii vedem calitatile si de abia atunci ne dam seama ce am avut langa noi si am dat cu piciorul. Asta e parerea mea
PUP.
Am simtit si eu asta.Chiar daca tin la el ca la un prieten(nimic mai mult) pur si simplu nu-mi place sa aud ca are prietena
Cred ca e vorba de o oarecare gelozie
anonim_4396 întreabă: