| RAY a întrebat:

Fetelor ati stat vreodată cu un tip care nu va atras la început? Dar apoi va atras?

Răspuns Câştigător
| Mosotti a răspuns:

Foarte multe persoane arata bine de la mama natura mai ales fetele, mare procent din ele arata acceptabil de atragator, procent din baieti care arta bine e mai mic ce-i drept.
Nu am zis ca fizicul e si proba care ajunge, e eliminatorie dar nu ajunge pentru ceva serios. Ptr ceva serios trebuie si personalitate si comportament, asta clar. Fizicul ajunge doar pentru distractie si atat, insa macar ai acea distractie.
Insa invers nu merge, fara fizic nu te mai intereseaza ce alte calitati are adica daca fizicul nu atrage deloc, asta e adevarul! Se verifica oricand.

Aia care nu-s atractivi fie sunt ignorati fie folositi.
Si asa fac mai toate fetele si femeile cu barbatii, dupa ce zic eu aleg.
Ca dupa ce fizicul trece ca proba, alege pe unu si cu caracter, asta e altceva, insa doar dupa ce fizicul trece cat de cat, altfel cucu.
Multe mint si zic ca tine ca nuuu fizicu domne conteaza, insa daca te uiti dupa cine se uita si cu cine umbla, o sa vezi ca e invers de cum zic.

Tu nu vezi? Nici unu nu crapa ca nu e destul de destept, sau ca e sau nu e destul de cuminte, ca are caracter prost sau bun, toti mor daca au o pata pe figura si nu mai arata okey, e doar un exemplu! Plang, ii apuca depresia, le e rusine sa mai iasa in lume, deci se vede clar ca fizicul e principalul, oricat te-ai minti tu.
Sau ca-s prea slabi, prea grasi, prea nu stiu cum, dar tot legat de fizic.

11 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

1. Da
Legat de a doua întrebare, scopul lui a fost să-mi facă rău, prin urmare, nu a ajuns să imi placă, ba dimpotrivă, să îl urăsc.

| relian a răspuns:

Nus fata dar am zis sa raspund si eu.Raspunsul este Da se poate intampla, nu des dar se intampla.
Intrebarea ar trebui sa fie ceva mai lunga, adica sa spui "dupa"la ce anume ai facut referire? Dupa mai multe intilniri, doara vizual, sau dupa ce te mai vezi cu ea, mai borbesti etc?
Pt ca doara daca te vezi si atat nu prea merge.Stii cand merge?
Sa spunem ca nu o atragi fizic,dar asa intimplator te vezi cu acea femeie,apoi discuti,iar daca felul tau dea vorbi,ceea ce vorbesti,ii suna ei mai stiu cum,adica o atrage,atunci da te va place.
Dar sa te placa doara de te vede,fara conversatie,asa ceva nu greu,as zice nici o sansa.
Deci femeile sunt atrase nu doara de fizicul unui barbat,desi asta e prima chestie,sa arati bine la fata,chiar daca la corp nu esti cine stie ce,apoi de felul cum vorbesti, cum gandesti etc.
Deci daca nu esti placut fizic, dar ai posibilitatea sa discuti cu acea persoana fa-o, iar daca ea este atrasa de cum vorbesti si cum gandesrti o sa se intimple.
Daca nu se intampla, inseamna ca este prea pretentioasa, sau prea frumoasa pentru tine laughing asa ca cauta una mai putin aratoasa.

| Freya1 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te visa. asa ceva nu exista. Vrei atracție? Fa eforturi

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei atractie trebuie sa arati bine de la mama natura, nu trebuie nici un efort, nici ca fata nici ca baiat! Tot ce mai trebuie e sa te comporti cat de cat okey si sa te imbraci curat si okey fie si de la second chiar, atat.
Asta e adevarul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Să arăți bine de la mama natura? Și care persoane arata atât de bine de la mama natura indiferent ce sunt băieți sau fete? Binenteles că contează personalitatea, in formarea unor relații mai ales la fete, lupta e grea și fiecare își alege cel mai plăcut și arătos partener care îl poate atrage, vina nu ar avea cum să fie a genelor, majoritatea oamenilor arata decent spre urâți, ce îi diferențiază e caracterul care îl au. Nu e nimeni frumos.
Binenteles că dacă ești urât și pe lângă asta nici nu ai personalitate atractiva, nu vede aia nimic la tine, nu e atrasa, nici dacă ești frumos, dar prost nu e atrasa pentru că nu are ce face cu tine, decât să facă de 2-3 ori sex și gata.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Tu tot singur esti

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte multe persoane arata bine de la mama natura mai ales fetele, mare procent din ele arata acceptabil de atragator, procent din baieti care arta bine e mai mic ce-i drept.
Nu am zis ca fizicul e si proba care ajunge, e eliminatorie dar nu ajunge pentru ceva serios. Ptr ceva serios trebuie si personalitate si comportament, asta clar. Fizicul ajunge doar pentru distractie si atat, insa macar ai acea distractie.
Insa invers nu merge, fara fizic nu te mai intereseaza ce alte calitati are adica daca fizicul nu atrage deloc, asta e adevarul! Se verifica oricand.

Aia care nu-s atractivi fie sunt ignorati fie folositi.
Si asa fac mai toate fetele si femeile cu barbatii, dupa ce zic eu aleg.
Ca dupa ce fizicul trece ca proba, alege pe unu si cu caracter, asta e altceva, insa doar dupa ce fizicul trece cat de cat, altfel cucu.
Multe mint si zic ca tine ca nuuu fizicu domne conteaza, insa daca te uiti dupa cine se uita si cu cine umbla, o sa vezi ca e invers de cum zic.

Tu nu vezi? Nici unu nu crapa ca nu e destul de destept, sau ca e sau nu e destul de cuminte, ca are caracter prost sau bun, toti mor daca au o pata pe figura si nu mai arata okey, e doar un exemplu! Plang, ii apuca depresia, le e rusine sa mai iasa in lume, deci se vede clar ca fizicul e principalul, oricat te-ai minti tu.
Sau ca-s prea slabi, prea grasi, prea nu stiu cum, dar tot legat de fizic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi o zis odată un fost coleg ca stătea cu una urata și cu timpul sa îndrăgostit nebunește de ea, și ca era singura fata de care se îndrăgostise, concluzia o tragi tuwinking
Nu din cauza aspectului ești refuzat ci din totul cu alte motive. Am văzut băieți mult mai urâți ca tine scuza mi franciza și erau cu fete blana. Noi degeaba îți explicam ca oricum nu o sa înțelegi.

| AndreeaWTS a răspuns:

Da. Tipul cu care sunt nu m-a atras de la început.
Dar cunoscându-l mai bine, a început să-mi placă.
Acum suntem împreună.
N-am prea înțeles acel "la început" în sensul întrebării. Cum să te atragă un tip dacă nu-l cunoști?
Doar așa ca la clasa a 5-a? Vai ce frumos ești, m-am îndrăgostit de tine. Tra, la, la. laughing

| relian a răspuns (pentru AndreeaWTS):

Mda e clara si cu tine laughing nu ai inteles "la inceput" sa inteleg ca tu poti iesi cu oricine, indiferent cum arata?
La asta a facut omu referire, daca te-a atras sau nu te-a atras de cand l-ai vazut.
Cand vezi un baiat, sau un barbat vede o femeie ii place fizic cum arata sau poate sa nu-i placa.
Omu a intrebat daca unora li s-a intamplat sa nul placa fizic de la incput, dar apoi asa vazandul de mai multe ori, vorbind nimicuri si etc sa il placa.
Acu ai priceput ce a vrut a spune? Daca nu iti pot desena laughing vorba ta ca la clasa a 3a nu a 5a laughing

| AndreeaWTS a răspuns (pentru relian):

Poate nu m-am exprimat clar.
Dacă e vorba de "la prima vedere" nu m-a atras.
A te atrage cineva presupune ca în mintea ta să se formeze și o urmare a "primei vederi". Adică dacă acea persoană mai este "corespunzătoare" și din alte puncte de vedere, da, ar putea exista ceva.
Dar asta nu e atracție. Asta am vrut să spun.
E doar un filtru inițial în care hotărăști că poate exista ceva sau nu DACĂ mai găsești la el/ea și altele.
E un fel de bifă "da, fizic e ok după criteriile mele". Nu e hidos, nu mă desgustă, nu îmi provoacă repulsie, etc.
Asta nu înseamnă că mă atrage, adică, nu ănseamnă că aș da pe spate pentru el doar după o sumară verificare vizuală și doar atât.
Asta nu se va întămpla.

Întrebări similare