Pai trebuie sa te concentrezi o perioada doar la tine, sa faci ceva pentru tine, sa meditezi, sa gandesti logic-filozofic.
Dupa un timp, vei reusi sa treci peste acest sentiment.
Bună!
Din moment ce încă îl iubeşti, am o întrebare: De ce v-aţi despărţit?
Buna! Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine..sunt despartita de fostul de 8 luni aproape si inca nu l-am uitat..nu pot sa fiu cu altcineva din cauza ca tot la el ma gandesc..am incercat sa fiu cu alti baieti si parca la toti le gasesc defecte, dupa prima intalnire le-am dat cu flit...si ma tem ca o sa raman singura.Aa..la mine problema ca e am fost 7 ani impreuna cu fostul...si a fost primul meu iubit. Sper ca timpul ne va rezolva problema.Multa bafta!
Norocul meu ca sunt mai indiferent, mai rece si am trecut destul de usor peste o relatie cam de 2 ani jumate dar se pare ca ea nu, ma tot zapaceste. Poate fostul tau nu mai simte nimic si chiar daca ai incerca sa vorbesti cu el o sa te vada ca pe o amica asa cum o vad si eu pe fosta.Stiu ca e cam nasol raspunsul meu dar asta e adevarul.De uitat poate n-o sa uitam niciodata acea persoana care candva a fost foarte importanta in viata noastra dar n-o sa mai simtim nimic.Asa o sa se intample si la tine dupa un anumit timp o sa-ti treaca sentimentele pentru el si o sa poti incepe o noua relatie! Succes!
Mhh ..sunt şi eu în această situaţie delicată,, nu pot să-ţi dau un sfat concret avînd în vedere că eu singură nu ştiu cum să ies din această încurcătură dramatică,, ştii este o vorbă ''Timpul vindecă rănile'', poate că nu le vindecă, probabil doar le dezinfectează
RayKzor51 întreabă: