Eu am avut ocazia odată și am refuzat. Plus alte ocazii când dacă îmi băteam capul puțin reușeam. Contează chimia aia. Fără ea nici sexul nu e decât cel mult 30% din ce poate fi.
Noi femeile avem ocazia asta des.Si frumoase si urate cum am fi ocazie de sex avem si de la frumosi si de la urati acum depinde ce intelegi prin frumos....ca fiecare are ideea lui de frumos
Sexistule. Dar pe baieti daca vor sa faca sex cu una frumoasa de ce nu intrebi?
Pentru ca deja se stie rezultatul noi am face sex cu orice fata frumoasa
"daca inseli, esti un om de nimic!" Nu e asa de usor, mai conteaza si motivele.
Cand ambii se iubesc, ce motive ar exista? ia lumineaza-ma, intelepciuneo
Degeaba iubesti daca esti praf in pat si ea nu are orgasm sau nici el nu se bucura de sex. Acum vino cu romantisme " sexul nu conteaza asa mult " sa pot face accident cand iti citesc comentariul de la atata ras.
Da raspunde repede, pana nu ies pe autostrada ca dupa ies si mor de curiozitate pana maine.
Conteaza si sexul, nimeni nu zice nu, dar nu inseli doar pentru atat)))) daca ai coloana vertebrala!
Atunci de ce stau impreuna?
MDa. O las balta aici atunci. Prevad o converasatie de pomana, la fel ca si cu "am buci super ".
E mult de dezbatut, prea mult,, atat iubirea si sexul daca se imbina in acelasi timp, iese ceva fenomenal.
Are si el dreptate, sa nu excludem importanta sexului, sa nu uitam ca in lipsa atractiei fizice nu exista iubire desi nu exista dorinta sexuala deci daca nu exista dorinta sexuala relatia se va destrama, iubire si sexul nu sunt doua chesti diferite, atractia fizica duce la iubire, iubirea exista pentru ca ambii parteneri sa concepe un copil si apoi sal creasca, asta e scopul biologic
I'm dying!
Ai fost dependenta de sex?
Da!
In scop stiintific o intrebare cum se manifesta si cum ai trecut peste asta? o faceai si in grup?
Eu sunt cobaiul?
Zic Pas!
Ce cobai, am scris ca e urat sa intreb o fata asa ceva, asa ca am intrebat asa in scop de curiozitate
Well Ray, daca as avea partener, nu l-as însela pentru nimic in lume, poate sa fie cel mai cel...nu se poate,si nu zic asa,ci din propria experienta ca am fost abordată de musculosi frumosi si am spus nu,sa se duca cu tot cu muschii lor,nu am nevoie de asa ceva.Dar Daca as fi singura, m-as întreba daca ocazia asta se iveste asa dupa noroc sau ca m-am gandit eu vreodata la ea sa se împlinească. Fiind femeie, ma pot abtine de la astfel de tentatii in timp ce bărbatii ar accepta cu usurinta aceasta ocazie.Eh, ma atrage, ma întorc cu spatele si anulez efectul
Nu. Nu văd motivele. Dacă ești într-atât de excitat, te masturbezi și ai rezolvat problema. Așa pleci și cu gândul împăcat că nu ai înșelat și satisfăcut.
Lucian_4323 întreabă: