| RAY a întrebat:

Fetelor/baieti daca ati avea ocazia sa faceti sex cu un barbat /femeie frumos/a, care va atrage puternic ati face?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca da, daca n-as fi intr-o relatie cu altcineva.Si l-as si cunoaste macar putin pe baiatul respectiv.

41 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

rolling on the floor I'm dying!

| FoxyM a răspuns:

Well Ray, daca as avea partener, nu l-as însela pentru nimic in lume, poate sa fie cel mai cel...nu se poate,si nu zic asa,ci din propria experienta ca am fost abordată de musculosi frumosi si am spus nu,sa se duca cu tot cu muschii lor,nu am nevoie de asa ceva.Dar Daca as fi singura, m-as întreba daca ocazia asta se iveste asa dupa noroc sau ca m-am gandit eu vreodata la ea sa se împlinească. Fiind femeie, ma pot abtine de la astfel de tentatii in timp ce bărbatii ar accepta cu usurinta aceasta ocaziewinking.Eh, ma atrage, ma întorc cu spatele si anulez efectullaughing

| Freya1 a răspuns:

Noi femeile avem ocazia asta des.Si frumoase si urate cum am fi ocazie de sex avem si de la frumosi si de la urati acum depinde ce intelegi prin frumos....ca fiecare are ideea lui de frumos

| OMFGConrad a răspuns:

Nu. Nu văd motivele. Dacă ești într-atât de excitat, te masturbezi și ai rezolvat problema. Așa pleci și cu gândul împăcat că nu ai înșelat și satisfăcut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As face ce fac si acum, m-as trata de dependenta prin abstinenta.happy

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Ai fost dependenta de sex?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Da!

In scop stiintific o intrebare cum se manifesta si cum ai trecut peste asta? o faceai si in grup?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Eu sunt cobaiul?thinking

Zic Pas!

Ce cobai, am scris ca e urat sa intreb o fata asa ceva, asa ca am intrebat asa in scop de curiozitate

| Alexandr1457Antonia a răspuns:

Nu dacă nu îl iubesc.