Depinde..numa` ca mai rar baieti blonzi si frumosi. (doar ochii:X aia albastri [la majoritate ma refer. din cate cunosc eu])
Mi se vede poza la avatar? E cam mica oricum...eu am ochii negri
Paai. Nu, nu ti se vede poza la avatar. [IUUBESC OCHII NEGRI ..de ce m. a facut mama cu ochi verzi? :@] Referitor la raspuns. Eu ziceam de baietii blonzi pe care ii cunosc eu. adica majoritatea au ochi albastri.
Da....nu m-am uitat niciodata ca ala e brunet sau blond... dar daca e frumos si ma indragostesc de el a patit-o!
Aha. Desi nu iti vad ochii negrii:X. Si e ciudat. De ce iti faci poze cu telefonul` la incarcat?
Mdaa. Stau aici. Ma joc cu prietena mea, lama. (nu, nu sunt emo). Tu ce faci?
Ai grija acolo eu ma plictisesc da' nu mi-e somn am baut cafea seara si acum, uite... te tin pe tine ocupata aici) ce va jucati voi acolo?
Incerc sa imi scriu numele pe burta. Da nu prea reusesc In fine, in afara de asta aud voci. Si ele se joaca cu minee. [te rog, sa nu crezi ca sunt asa tot timpul. Cand sunt obosita incep sa ma prostesc. Asa m. a facut mama ce sa. i faci?]
Scrie si numele meu am glumit ( pe la ore din astea ma apuca)) ) vb serios ai grija sa nu te tai...jocate altfel, nu cu lama...gasete altceva
AdyBoss09 întreabă:
theprettyreckeless întreabă: