Dar tu faci sex Crucified? Ca numai de la tine vad bancuri cu astfel de tenta si intrebari.
Pai si nu se contrazice cumva cu intrebarea ta? Tu ai punctat faptul ca cei care nu fac sex, ii observi frustrati.
Si mai sus ai afirmat ca ai prieten si faci dragoste, nu sex . A, sau ma scuzi. Sex faci cu altcineva?
Dar de ce jignesti colegii Crucified? Lumea poate voteaza fiindca nu le-a placut postul tau / felul tau de-a gandi. Asta inseamna ca-s cretini?
Si ce vrei sa-ti fac eu ca ti-au dat? Asa bine puteam primi si eu.aici se voteaza oricum subiectiv...vezi ca te-am votat eu cumva cu stupid? Stii prea bine ce-ai vrut sa spui prin cuvantul ala de la urma.mai ales c-ai numarut si literele observ...nu credeam ca te intereseaza asa mult voturile ...si iar tipi, dar uiti ca si tu dai foarte multi stupizi
Hai ca nu mai postez dupa, sa-ti las tie ultimul cuvant.
Eu una fac sex de calitate ori de cate ori iti pierzi tu vremea pe calculator...ca tot erai curios...
Nu cumva esti chiar tu cea frustrata? Probabil cantitate si calitatea nu te multumesc.
Eu_o_mare_enigma... nu ma intereseaza... i'm done for now. mi-ajunge cateva zile )
si chiar daca ar fi asa.credeti ca ma apuc acum sa va povestesc? si intrebarea asta am postat-o celor care au mancarici.se stiu ei care...
Scrie si tu mai corect si poate-ti raspund..sau poate sunt eu mai toanta si nu deslushesc ce ai scris...
@DMV pentru mine sex sau facut dragoste, tot aia. si postul ca "fac dragoste" am zis-o ca o paranteza la cei care zic asta
Lasa...ca nu conteaza cine are ultimul cuvant si asa ma umpleti se stupizi... Cre******r!
Da' poate am zis "crestinilor"... si... te uiti la posturile mele. exclusiv toate au cate 2nefolositori si 2 stupizi... sunteti de toata cacaua .va stiti voi care...si flav.esti avocatu' poporului, ma'ntreb
@Crucified_Countess: Tare ciudata esti azi...Foarte contradictorie.
Eu fac o diferentiere clara intre "a face dragoste" si "a face sex". Sa faci sex e ca si cum ai face un sport, alergi ca nebunu(nu neaparat de unul singur) doar ca sa demonstrezi ce bun esti (cat te tine, cum te misti). E la fel si la fete, pentru ca altfel nu ar exista manevre precum "sa faci opturi".
Iar cand faci dragoste e total altceva, nu mai te intereseaza sa fii tu cel mai tare, nici macar nu te gandesti la asta, nu mai vrei sa-l impresionezi pe partener, vrei doar sa te bucuri de el si sa-ti impartaseasca asta; nu mai exista termeni si temeri ce tin de medical/psihologic/kinestezic/etc cum sunt "precoce", "uscata" sau chiar "orgasm". Este doar bine...bine...bine... Starea aia in care nu-ti mai simti corpul fizic...
Trebuie sa precizez ca nu e o conditie necesara ca partenerul de viata sa coincida cu partenerul de facut dragoste. Si cu o persoana nu poti face tot timpul dragoste. Cateodata mai faci si sex, stii?
@Crucified_Countess: Nu ti le spun doar tie. Daca vroiam sa ti le spun tie iti trimiteam un PM. Spun asta tuturor care citesc raspunsul meu. Vreau doar sa ajut. Doar de aia mi-am facut cont pe TPU: vin unii cu intrebarile si altii vin cu raspunsurile. Cam asta e mecanismul din cate mi-am dat seama. Daca am scris la inceputul raspunsului "@Crucified_Countess" asta inseamna ca postul meu e raspunsul unei intrebari de-a tale, cum e asta : "Crucified_Countess: Si de ce-mi spui mie toate astea "
Sper ca te-am lamurit, si pe tine si pe ceilalti.
Ce naspa-i sa fii urmarit cu "Stupid"-ul. Si eu aveam la un moment dat vreo 4 voturi stupide(pe buna dreptate) si a doua zi brusc 20. Am zis ca e ceva putred la mijloc.
@Crucified_Countess: Nu mai pune la suflet tot ce spun crestinii astia. De ce ar conta parerea unei persoane necunoscute?
Ar trebui sa se dea test IQ la inregistrare pe TPU. Macar de forma, ca sigur ar aparea cate un spagar cu nick gen "originalKabanne".
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă: