| CrucifiedCountess a întrebat:

Fetelor, baietilor, voi faceti vreodata sex? Ca va vad tare frustrati...Cumva nu e de calitate, cantitatea nu va ajunge? Sincer, o lipsa acuta se simte zilele astea prin aer...Sau o fi de la canicula?

Răspuns Câştigător
| JustMeFlory a răspuns:

Nu stiu despre ceilalti... dar eu nu sunt frustrata! Eu una sunt satulalaughinglaughinglaughing

34 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Dar tu faci sex Crucified? Ca numai de la tine vad bancuri cu astfel de tenta si intrebari.

| Flav a răspuns:

Pai si nu se contrazice cumva cu intrebarea ta? Tu ai punctat faptul ca cei care nu fac sex, ii observi frustrati. happy

| Flav a răspuns:

Am reeditat, acum poti raspunde domnisoara draga.

| Flav a răspuns:

Si mai sus ai afirmat ca ai prieten si faci dragoste, nu sex laughing. A, sau ma scuzi. Sex faci cu altcineva?

| Flav a răspuns:

Dar de ce jignesti colegii Crucified? Lumea poate voteaza fiindca nu le-a placut postul tau / felul tau de-a gandi. Asta inseamna ca-s cretini? happy

| Flav a răspuns:

Si ce vrei sa-ti fac eu ca ti-au dat? Asa bine puteam primi si eu.aici se voteaza oricum subiectiv...vezi ca te-am votat eu cumva cu stupid? Stii prea bine ce-ai vrut sa spui prin cuvantul ala de la urma.mai ales c-ai numarut si literele observ...nu credeam ca te intereseaza asa mult voturile ...si iar tipi, dar uiti ca si tu dai foarte multi stupiziwinking
Hai ca nu mai postez dupa, sa-ti las tie ultimul cuvant.

lolita
| lolita a răspuns:

Nu, eu sper sa-mi gasesc pe cineva pe aici rolling on the floor

| hashe86 a răspuns:

Eu nu simt in aerul din jurul meu, daca tu simti o fi la tine ceva tongue

| hashe86 a răspuns:

Eu nu simt in aerul din jurul meu, daca tu simti o fi la tine ceva tongue

| canarita a răspuns:

Eu una fac sex de calitate ori de cate ori iti pierzi tu vremea pe calculator...ca tot erai curios...

| pepe a răspuns:

Nu cumva esti chiar tu cea frustrata? Probabil cantitate si calitatea nu te multumesc.

| CrucifiedCountess explică:

Eu_o_mare_enigma... nu ma intereseaza... i'm done for now. mi-ajunge cateva zile laughing)

laughing si chiar daca ar fi asa.credeti ca ma apuc acum sa va povestesc? si intrebarea asta am postat-o celor care au mancarici.se stiu ei care...

Si...ca sa zic asa.pentru ca am prieten. fac dragoste si nu sex confused

Scrie si tu mai corect si poate-ti raspund..sau poate sunt eu mai toanta si nu deslushesc ce ai scris...

Aha...ca sa-ti raspund la intrebare. Da, fac sex. altceva?

Fac dragoste, fac sex, mi-o trag, mi-o pun, ma f*t, etc...tot aia laughing)

@DMV pentru mine sex sau facut dragoste, tot aia. si postul ca "fac dragoste" am zis-o ca o paranteza la cei care zic asta big grin

Si de ce-mi spui mie toate astea confused

Speranta moare ultima in cazul asta...

Lasa...ca nu conteaza cine are ultimul cuvant si asa ma umpleti se stupizi... Cre******r!

Da' poate am zis "crestinilor"... si... te uiti la posturile mele. exclusiv toate au cate 2nefolositori si 2 stupizi... sunteti de toata cacaua .va stiti voi care...si flav.esti avocatu' poporului, ma'ntreb confused

Dau stupizi? cui? nu urmaresc pe nimeni!

| MarYoBenucci a răspuns:

Crucified_Countess cred ca tu duci foarte mare lipsa.

| DMV a răspuns:

@Crucified_Countess: Tare ciudata esti azi...Foarte contradictorie.
Eu fac o diferentiere clara intre "a face dragoste" si "a face sex". Sa faci sex e ca si cum ai face un sport, alergi ca nebunu(nu neaparat de unul singur) doar ca sa demonstrezi ce bun esti (cat te tine, cum te misti). E la fel si la fete, pentru ca altfel nu ar exista manevre precum "sa faci opturi".
Iar cand faci dragoste e total altceva, nu mai te intereseaza sa fii tu cel mai tare, nici macar nu te gandesti la asta, nu mai vrei sa-l impresionezi pe partener, vrei doar sa te bucuri de el si sa-ti impartaseasca asta; nu mai exista termeni si temeri ce tin de medical/psihologic/kinestezic/etc cum sunt "precoce", "uscata" sau chiar "orgasm". Este doar bine...bine...bine... Starea aia in care nu-ti mai simti corpul fizic...
Trebuie sa precizez ca nu e o conditie necesara ca partenerul de viata sa coincida cu partenerul de facut dragoste. Si cu o persoana nu poti face tot timpul dragoste. Cateodata mai faci si sex, stii?

| DMV a răspuns:

@Crucified_Countess: Nu ti le spun doar tie. Daca vroiam sa ti le spun tie iti trimiteam un PM. Spun asta tuturor care citesc raspunsul meu. Vreau doar sa ajut. Doar de aia mi-am facut cont pe TPU: vin unii cu intrebarile si altii vin cu raspunsurile. Cam asta e mecanismul din cate mi-am dat seama. Daca am scris la inceputul raspunsului "@Crucified_Countess" asta inseamna ca postul meu e raspunsul unei intrebari de-a tale, cum e asta : "Crucified_Countess: Si de ce-mi spui mie toate astea thinking"
Sper ca te-am lamurit, si pe tine si pe ceilalti.

| DMV a răspuns:

Trebuie sa ai tu ultimul cuvant...

| DMV a răspuns:

Ce naspa-i sa fii urmarit cu "Stupid"-ul. Si eu aveam la un moment dat vreo 4 voturi stupide(pe buna dreptate) si a doua zi brusc 20. Am zis ca e ceva putred la mijloc.
@Crucified_Countess: Nu mai pune la suflet tot ce spun crestinii astia. De ce ar conta parerea unei persoane necunoscute?

| DMV a răspuns:

Ar trebui sa se dea test IQ la inregistrare pe TPU. Macar de forma, ca sigur ar aparea cate un spagar cu nick gen "originalKabanne".