| Dominicc a întrebat:

Fetelor cam in cat timp va vine dor de un baiat dupa ce v.ati despartit de el? dupa ce v.ati certat

Va mai vine dor de el? va mai ganditi la el?
Cam dupa cate zile va vine doru acela? si aveti instinctu de a ii da msj sau ceva?

sunt doar curios

8 răspunsuri:
| vivigirl a răspuns:

Da happy. Daca ma despart de un baiat cu, care ma fost...imediat mi se face dor de el si de clipele frumoase petrecute impreuna happy si simt ca inca mai tin la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele au o ambitie in ele.dekay sa te sune sa te intrebe daca iti e dor de ea mai bine sta si sufera.asta nu suport poate altele sunt mai sanatoasea :-)

Răspuns utilizator avertizat
| steluta_7203 a răspuns:

Daca ma cert cu prietenul(exemplu; seara)a doua zi mii dor de el. si da am instinctul deai scrie vreun mesaj insa nu-i scriu astept sa scrie el.

| AnA_2669 a răspuns:

Depinde, daca tin la el foarte mult, imediat ma apuca dorul! Uneori nu'i dau mesaj din cauza orgoliului, astept sa faca el primul pas, dar alteori ii dau euhappy Dupa ce ne am certat imediat mi se face dor de el, vreau sa'l tin in brate, sa'l sarut si chestii de genu. Stiu ca se spune ca atunci cand iubesti lasi orgoliul la o parte, dar atunci cand nu'i dai nimic si da el primul vezi cat de interesat e de uhhappy!

| roxy_9087 a răspuns:

Acuma depinde si de ce semnifica pentru mine acel baiat.cand e vb de prietenul meu.cam dupa 2 zile nu ma mai pot abtine sa nu il sun sau sa ii dau un mesaj big grin

| mihaela_7412 a răspuns:

Eu am vb cu unu 2 ani si acum sunt cu altcineva de 5 luni si tot ma mai gamndesk la fostul chiar daca mi-a facut mult rau dar imi mai aduc aminte de clipele frumoase si nah stii u.

| aangelia a răspuns:

Daca am fost cu un baiat care s-a purtat frumos cu mine si eu m-am despartit de el... peste 2 zile imi e dor de el laughing