| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Fetelor cand sunteti in perioada aceea sunteti mai suparate. nu aveti chef de cei din jur?

13 răspunsuri:
| Lur656i a răspuns:

Da !

| Chauderitza a răspuns:

Buna.
Presupun ca ai o iubita/prietena.
Si raspunsul la intrebarea ta este : Daa, esti foarte plictisita si nu ai chef de nimeni
Sper ca te-am ajutat.
Paa:*

| xSweetAnGeLx a răspuns:

Nu neaparat. depinde si de persoana

| DeeaRaawr a răspuns:

Daa.straight face
cel putin eu n-am chef de nimic, si vreau sa ajung cat mai repede acasa.oh go on
bye.wave

greece12
| greece12 a răspuns:

Ei,nu suntem in cea mai vesela clipa a vietii,iti poti imagina!
Fiecare fata,cand e in perioada respectiva,are o jena fireasca si o lipsa de relaxare normala. Daca,intamplator,mai are si dureri, tot ce-si doreste e sa fie lasata in linistea ei si sa n-o deranjeze nimeni!
Nu e o boala si nu trebuie privita ca o boala, doar ca fetele se simt cumva neplacut si e greu sa se comporte tocmai fiziologic...

| PunkFishXd a răspuns:

Depinde de fata, unele sunt triste si nu suporta nimic in jurul lor rolling on the floor

| zeeeeeex a răspuns:

Da frate ca doar n-o sa le vezi "Yes, ce frumoasa e viata, sunt pe stop, hai sa radem sa glumim, sa dansam, sa ne simtim bine"... Cum esti tu cand esti mahmur maxim presupun ca asa ar fi si ele big grin

| julika83 a răspuns:

Da. da`mi trece daca fac sex.

| chocolate_1698 a răspuns:

Nu. Pur si simplu suntem mai irascibile si sensibile. Mrg, e diferit de la fata la fata

| zambetultau a răspuns:

Da!

| TheBaby a răspuns:

Da. pentru că te şi doare burta al naibii de tare.

| deeutsss a răspuns:

Da, sunt foarte impulsiva laughing

| grapeFruit09 a răspuns:

Totul depinde de persoana. Daca,spre exempu zilele astea trec repede si nu te doare burta,sau mai stiu eu, fata e ok, se comporta ca de obicei.Personal am chef de cei din jur, de glume.

Întrebări similare