| RAY a întrebat:

Fetelor cand v-a venit ciclul ultima oara, pe ce data? Cate zile a tinut?

25 răspunsuri:
| Cristina11sex a răspuns:

Pe 15.06. 2018 şi a ţinut 3 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de curiozitate e asta? laughing

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Sa stiu cand ati suferit si voi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Pai sa știi ca nu pentru toate, asta înseamnă suferință. Sunt fete care nu au dureri. Și totuși, nu asta reprezinta cea mai mare durere fizica din viața unei femei! știu ce zic

Nasterea este

| Freya1 a răspuns:

Din 9 pana in 13

anonim_4396

Da într-adevăr! În cazul meu, cea mai mare durere fizica (pe care o poate avea doar o femeie) a fost cea în încercarea de a rămâne însărcinata. Am fost nevoita sa trec prin multe proceduri foarte dureroase. Și app. La mine menstruația, lipsește...

| RAY explică (pentru Freya1):

Ai suferit naty?

Menstruația lipsește? cum asa

anonim_4396

Da. Datorita problemelor pe care le am (SOP=sindromul ovarelor polichistice) nu am menstruație, decât de 3-4 ori pe ancrying Cred ca aceasta "suferinta" e mai mare decât a celor care au menstra regulata.

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Da.In ultima vreme sufar cam mult ca am dureri urate si de burta si de sani.Si cele de sani nu trec multa vreme.
Plus sa nu mai vorbim ca e vara, e cald, sunt weekenduri in care ai vrea sa mergi si nu poti pfff...

Nu exista vindecare?

| RAY explică (pentru Freya1):

Naspa,bine ca sunt doar cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Se poate tine sub control toată viata dar nu se vindeca. Și se pot declanșa foarte multe boli de la aceste ovare polichistice. Pe care unele deja le-am "procurat" cum ar fi: boli cardiovasculare, diabet zaharat tip 2 sau rezistenta la insulina în corp care ajunge tot la diabet, tiroida și plus faptul ca fără menstruație și fără ovulație, ajungi la vârsta când vrei sa ai un copil și nu poti

Sanatate,ce sa spun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mulțumesc! De asta îți spuneam eu ca sunt "bătrână" nu ma refeream neapărat la vârsta.winking

Dar ovulatie ai nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar stimulata, natural, nu.

Cum adica stimulata?

anonim_4396

Adică, atunci când îmi propun sa reincerc sa rămân însărcinata, încep un tratament pentru a avea menstruație și într-o anumita zi, recomandata de medic, încep stimularea ovariana. Adică iau medicamente cu hormoni care produc ovulația. Și apoi, sex programat etc. Dar totuși nu a apărut bebe pana acum

| asdf2kpower a răspuns:

Ai prins post la INS?

| deadhoe a răspuns:

Saptamana asta, nu stiu exact

| MASTERbaitOR a răspuns:

69

| Fatamuntilor a răspuns:

Vrei sa iti faci schimbare de sex? rolling on the floor

| RAY explică (pentru Fatamuntilor):

Da,intr o bruneta hot