Depinde de persoana, sunt unele care au himenul elastic altele nu, altora le curge dupa actul sexual. In cele mai multe cazuri curge.
N-ai bagat-o unde trebuie ))
Buna asta are dreptate ai bagat-o cred ca in sticla de coniac, oare nu te-ai mirat de ce e asa uda din prima?
Cel mai inteligent comm din seara asta sa moara calu`
merit un sac cu cartofi
:* un pupic
Bun si ala
Vezi ca am idd mai sus da-mi add ca ma plicti daca vr sa mai vb gen: deale vietii
Ce mă distrezi! Tu zici că eşti virgină, la majoritatea răspunsurilor dai sfaturi.De unde ştii?
Da citeste raspunsul anterior pe care ti l-am dat!
M-am documentat.
Este asa de greu? Ca si fata trebuie sa fi documentata despre viata sexuala, nu e ca la baieti.
Inseamna k erai HOT ))
Hot as hell :
Da, dar nu dupa primul contact sexual. Poti sa ai himenul elastic, eu una l-am avut si mi-a curs la primul contact sexula foarte putin sange si dupa a 2-lea contact sexual, mi-a curs sange mai mult.
Orice fată? Nu, cum s-a spus mai sus, nu e așa, unele au himen elastic și depinde de cât de vascularizat este.
Fiti ma seriosi orice fata cand este prima data penetrata ( depinde de adancime ) se dezvirgineaza ce naibadoar nu ramane virgina toata viata,, cand va aud cavorbiti si habar nu aveti ..ca i-a spus maria tatalui floarea ca ea are himen elastic si ramane virgina pe viata orice fata cand o face prima data se lasa cu sange.
Lol, te și încăpățânezi. Întreabă orice medic. Ți-am zis, depinde cât de vascularizat este.
E normal cand te dezvirginezi sa iti curga sange! Nu curge decat atunci cand fata are himenul elastic si nu se rupe dar e cam rara chestia In general cele care fac balet etc au himenul elastic! Funda?:*
Mie nu mi-a curs deloc si era o curiozitate
anonim_4396 întreabă: