Buna,nu am o preferinta in legatura cu culoarea ochiilor unui baiat,oricum culoarea mea preferata a ochiilor e verde,dar cand a fost vorba sa fiu cu un baiat, nu am tinut cont de acest aspect, a culorii ochiilor.Nu cred ca exista ochi urati sau culoare urata,fiecare om consider ca are ochi frumosi.
Parul de asemenea nu ma intereseaza ce culoare are,dar sa nu aibe parul lung si sa fie ingrijit si spalat.
Apoi in legatura cu hainele nu ma intereseaza ce firma sunt sau stiu eu,ci conteaza sa fie imbracat decent si curat asta conteaza,sa nu fie jegos,sa aiba un aspect placut,ingrijit, dinti spalati, sa nu aibe unghiile de 2 metri,deci in general sa miroasa bine sa se vada ca e un om care se ingrijeste si imi plac baietii care poarta blugi asa pe corp,dar nu foarte stransi ca la fete,si in trening e ok dar nu sa il vad in trening si cu pantofi...
In legatura cu cosurile,asta nu e de acuzat,fiecare a avut,are sau va avea cosuri la un moment dat, atat timp cat stie sa aiba un aspect placut e ok, dar oricum nu totul se rezuma la asta.
Mie de obicei imi plac baietii bruneti cu parul mai lung, ochi patrunzatori si de preferat deschisi la culoare dar nu obligatoriu, ma atrag foarte mult si mainile si daca au un accent mai frumos :X... iubesc la un baiat si miciile detalii care il fac unic...
beausingurlamasamea întreabă: