| xoxo16 a întrebat:

Fetelor, cand vedeti un baiat, conteaza mai mult cum arata la fata, sau cat de facut e?

Răspuns Câştigător
| Émimα a răspuns:

Putin din ambele, deoarece degeaba e frumos dar daca e nevoie sa te apere el fuge primul iar daca e prea bine facut poate da impresia de un tip foarte dur iar unor fete nu le plac baietii care fac pe durul cu ele.

8 răspunsuri:
| KiddFaraSentimente a răspuns:

Fata, normal. Degeaba are muschi, daca nu arata bine la fata.

| Laurentiuuu a răspuns:

Nu vreau sa ma bag, dar la majoritatea fetelor subliniez 'majoritatea' nu spun toate, pentru ele conteaza doar smecheria baiatului.

| Foxyyyy a răspuns:

Clar fata. Muschii imi sunt indiferenti.

| VreauMiere a răspuns:

Pai fata si apoi muschii.
-unora le plac doar fata
-unora le plac doar muschii
-unora nu le pasa daca are fata de spate, daca in dimensiuni e 4x4 si are 200kg, le plac doar daca are bani si un BMW ultimul racnet.

| roxanamariaa a răspuns:

Pentru mine nu conteaza aspectul fizic.
Dar cred ca e mai importanta fata da cat muschii happy

| NoNameW a răspuns:

Pai iti spun si eu parerea mea, chit ca sunt baiat. Parerea mea este ca fata si dupa aspectul fizic.Dar tu nu trebuie sa te iei dupa ce spun altii. Poate noi avem alte gusturi ca ale tale.Asculta ce iti spune inima, minte, sufletul etc. In genere conteaza sa ai o atractie pentru elwinking

| IreneMay a răspuns:

Pentru mine conteaza cum arata la fata, daca arata bine si la corp poate fi considerat plusul lui.

| emmanuela19 a răspuns:

Conteaza carcterul lui si inima lui mai mult decat aspectele fizice, pentru ca astea sunt trecatoare. Si nu te ajuta cu nimic sa ai langa tine un baiat frumos sau bine facut daca are o inima rece si se comporta cu tine ca ultima persoana. Toate cele bine

Întrebări similare