| Sebi00 a întrebat:

Fetelor cand vedeti un baiat cu cosuri ce impresie aveti cu toate ca e imbracat bine si dragut...is curios?happy funda pentru ce mai nice raspuns

Răspuns Câştigător
| Annytha a răspuns:

Dragule.daca ai cosuri poti scapa de ele... Foloseste zeama de la lamaie e foarte buna este bogata in vitamina C,daca ai tenul gras ok.dar daca ai tenul uscat nu iti recomand!

Deci Cum Se Aplica :
-Storci zeama unei lamai si o aplici pe fata,atentie seara cand te bagi in pat o aplici, si dimineata clatesti fata!

ALta solutie pentru exfolierea pielii,adica pentru curatarea porilor, pentru punctele negre si cosuri. Storci zeama unei lamai, adaugi zahar si o aplici pe fata tot seara si o lasi pana dimineata, cand te trezesti clateste fata cu multa apa rece!

Si eu am incercat este foarte buna lamaia!winking

pentru a vedea diferenta trebuie sa repeti tratamentul.Eu il folosesc in fiecare zi, si sunt foarte multumita! :X

Funda?!

5 răspunsuri:
| Diavolulestefemeie a răspuns:

Bună,
Păi dacă e drăguţ ce mai contează dacă are coşuri?
Evident şi de treabă.
coşurile sunt trecătoare, dispar.

Numai bine tongue

| ladygaga a răspuns:

Cand e vorba sa fim prieteni/amici pentru mine nu conteaza aspectul fizic.

| Samarra a răspuns:

Pai.cosurile o sa treaca si el se face mai frumos decat era. Important e sa fie bun, iubitor, romantic, fidel si sa iubeasca acea fata ca pe cel mai scump lucru de pe pamant! Nu te teme, nu-i nici un bai.ne place si asa happy

| Aniela2777 a răspuns:

Toata lumea are cosuri, nu conteaza daca are.si eu am.deci ne potrivimlaughing. Daca e dragut si stie sa se comporte.e baiatul ideal...Cosurile o sa dispara in timp.si daca nu.asta inseamna ca trebuie sa-l eviti?big grin Neh.happy

| Sebi00 explică:

Poi eu am pus intrebarea de curiostitate dar eu am catevs cosuri da ma enerveaza cas dinalea mici si un pic mai multe am pe frunte.