| CrushBoy89 a întrebat:

Fetelor...cand vedeti un baiat inteligent in vorba si in tot ceea ce face, indiferent de aspectul fizic, v-ar placea? Bine..nu urat, ca daca e urat, nu prea cred ca poate sa fie nici inteligent laughing Astept si eu pareri laughing Multumesc frumos.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nu urat, ca daca e urat, nu prea cred ca poate sa fie nici inteligent
ce gandire ai, da ce legatura are fizicul cu creierul? inventatori erau toti frumosi, inteligenta =banii atunci da le place

| neutrino a răspuns:

Tinand seama de conceptia ta, atunci tragem concluzia ca tu nu esti prea frumusel, iar o fata are si ea dreptul de a visa la un Fat Frumos.

| LoveSleep a răspuns:

Nu "vedeți un băiat inteligent", că nu scrie pe fruntea omului dacă e deștept sau nu. Inteligența se dovedește în timp, la fel, caracterul se descoperă mai greu. Ca să poți face aceste lucruri trebuie să te apropii de acea persoană. Dar cum ai putea să faci asta când ești dezgustat de aspectul fizic al acestuia? Fizicul cu psihicul, au o legătură.
Bănuiesc că există o fată pe care o consideri urâtă. Dacă aceasta ar fie extrem de inteligentă, ți-ar plăcea, ai vorbi cu ea, ai fi cu ea? Răspunde-ți singur. Baftă

| ywar a răspuns:

Daca e urat - nu e inteligent... esti fabulos prietene! Faci parte din viitorul sumbru am Romaniei blestemate.

| CrushBoy89 explică (pentru ywar):

Trebuia sa se gaseasca cineva sa comenteze. Multumesc! Eu cel putin nu sunt facut pentru alocatie ca tine!winking Subiectul era altul, "prietene".

| ywar a răspuns (pentru CrushBoy89):

Pentru stiinta ta eu am un salariu din care ma intretin. Tu papi banii de la mamica, taticu' si alte rude si poate mai ai si masina pe care matusa ti-a dat-o cadou cand ai implinit fatidica varsta de 18 ani. Mi-e scarba de pustani ca tine care se bucura ca iau bac-ul cu nota 6. Asta-i viitorul sumbru al unei tari blestemate, repet asta si accentuez. Tu ce produci ma?

| CrushBoy89 explică (pentru ywar):

Da? Ma bucur pentru d-voastra atunci. Nu, nu fac parte din clasa aceea sociala. Nu stiti cu cine vorbiti asa ca nu judecati pe nedreptwinking D-voastra ati inceput, nu eu. Repet..nu era aceasta subiectul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-ar placea un asemenea baiat, dar sa stii ca eu am observat ca sunt o specie pe cale de dispariție.

| frostxtq a răspuns:

Ti-au spus restul ca fizicul nu are nicio legatura cu inteligenta. Poate ca un baiat mai putin frumos nu o sa stii daca e inteligent sau nu pentru ca nu o sa vrei sa il cunosti deloc si il cataloghezi direct ca prost.

Inteligenta si felul de a gandii sunt foarte importante, sa stii. Mai importante decat fizicul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru frostxtq):

"Inteligenta si felul de a gandii sunt foarte importante, sa stii. Mai importante decat fizicul." adevarat. pacat totusi ca se aplica doar la 5 % din relatiile de pe planeta.

| frostxtq a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa-i, dar trebuie sa ne adaptam felului in care merg lucrurile. Nu pentru toata lumea e frumos acelasi lucr.

Răspuns utilizator avertizat
| 4343gddhkied a răspuns:

Nu vreau sa te judec, au facut-o ceilalti. Un baiat cu care ai ce sa vorbesti si e inteligent in general, e ok! Faza cu frumusetea, nu prea conteaza*zic eu, nimeni nu e perfect*, eu zic ca poti fi frumos pentru unele si pentru aceea fii "hidos". Gusturile nu se discuta!

| CrushBoy89 explică (pentru 4343gddhkied):

Eu am cerut cateva pareri pentru ca eram curios. Nu ma refeream in special la mine.

| 4343gddhkied a răspuns (pentru CrushBoy89):

Nu am zis de tine, fiindca nu stiu cine esti de fapt laughing! Ai inteles gresit ce am scris!

| Criminal2 a răspuns:

De obicei astia destepti sint mai timizi, dar daca el stie sa se comporte cu o fata, si sa nu vorbeasca despre teme.

| EuS200 a răspuns:

Ca sa imi dau seama de aceasta calitate:inteligenta, trebuie sa il cunosc mai intai. laughing Deci, mai intai ma atrage aspectul fizic si apoi inteligenta sa. Ori cred ca un tip care isi arata inteligenta din prima si iti dai seama de prima data ca e destept, sincer cred ca este cam plictisitor. laughing E ok ca un tip sa fie istet dar niciunei fete nu ii place de un tip care cauta logica in tot ce face. laughing

| bogdan1973 a răspuns:

Esti varza