S-ar putea spune n vorbe.Dar eu nu vreau asta.Pentru că vorbe poate spune oricine.Aş prefera să îmi demonstreze că mă iubeşte prin fapte.
Pentru mine ca fata nu conteaza lucrurile marete. Un trandafir, o melodie buna, o imbratisare puternica, modul cum se poarta un baiat cu mine sunt lucrurile care ma fac sa ma simt iubita. Sigur ca si un compliment("Esti tare draguta, sau iti sta bine cu.") e bine venit. Mesajele prea siropoase mi se par false pentru ca mi se pare mai normal sa mi zici acele lucruri in fata daca le simti cu adevarat.
Mai mult conteaza modul in care o spui. Ceva spus din tot sufletul este mereu mai apreciat decat orice text kilometric care nu iti inspira nimic.Pentru o fata care are putina minte, un''te iubesc'' sincer conteaza enorm.
"Te iubesc din tot sufletul ", "Esti cea mai frumoasa fata ", " Doamne cat te iubesc"
"Te plac pentru ceea ce esti, pentru zambetul tau si pentru caldura pe care o porti in suflet."
Pe mine nu ma intereseaza textele siropoase false, pentru ca oricum sunt minciuni imbracate in cuvinte frumoase! Conteaza gesturile tandre, sinceritatea, caldura cu care te priveste si iti spune ca esti frumoasa si daruirea lui!
Imi pare rau sa te dezamagesc prietene, dar textele nu prea mai tin in ziua de astazi.Cel mai frumos este sa o iei prin surprindere si sa o impresionezi.Sa-ti dau si un mic exemplu.Am fost recent la o intalnire, la un moment dat incep sa ii povestesc ceva vorbind prea repede, la care ea ma opreste si zice " Ce? ".Si uitandu-ma in ochii ei, ii spun foarte calm " esti frumoasa " a avut o reactie gen " uuuu ce draguut "
Iti spun, sunt lucruri marunte, dar care conteaza foarte mult pentru ele.Mult succes cu fetele iti doresc.
unuunu întreabă: