| abcdc a întrebat:

Fetelor care aveti bacul anul asta, voi aveti timp si de prietenul vostru? de cate ori va vedeti cu el pe saptamana? si cat timp petreceti impreuna saptamanal?

32 răspunsuri:
| ellenna02 a răspuns:

Momentan prietenul meu e plecat, nu mai este langa mine. Ma vedeam cu el in timpul saptamanii zilnic cam o ora. Apoi in weekend mai mult. Nu foarte mult. Dar destul cat sa ne mentinem relatia. BAC-ul este una din incercarile vietii pana la varsta asta happy

| raluca1601 a răspuns:

Ce Petrosani? Nu ai zis ca esti din Hunedoara?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multi se streseaza atunci cand se vad cu partenerul lor. Adevarul e ca in momentul acesta in care ai pus intrebarea (fiind timp liber) iti puteai suna iubitul(daca ai) sa ii spui ca vrei sa il vezi, va vedeati 10, 15, 30,140 de minute si totul era okhappy E normal sa te vezi cu o persoana de genul cand vrei, cand ti se face dor, nu pentru ca e regula scrisa: 2 parteneri trebuie sa se vada de 3 ori pe saptamana! Te poti vedea zilnic, te poti vedea la 2 saptamani, important e ca minutele in care stai cu el sa virbezi mereu de fericire. Bac-ul e o problema minora. Sigur nu stai 25 din 24( nu e greseala de scriere) invatand.big grin

| jupiterestru a răspuns:

Iubita mea are bac-u asta si ne vedem zilnic,depinde si de programu ei, uneori mai putin, uneori mai mult, cam 2-3-4 ore pe zi.

| abcdc explică (pentru jupiterestru):

Ooooo.nue cam mult?

| jupiterestru a răspuns (pentru abcdc):

E putin, dupa parerea mea laughing eu as sta non-stop cu ea

Wow.pai e bine.ce varsta ai tu?

21 si ea 19

Aha.happy frumos.pai inseamna ca relatia voastra, scuze ca sunt as aindiscreta dar dacapetreceti as amult timp impreuna, e consumtata? adica intelegi tuhappy
nu?

Tu cat timp iti petreci cu iubitu tau? E nemultumit? happy

Consumata era cuvantu? Nu, nu e inca, ne iubim ca la inceput, totu merge bine deocamdata. Daca am putea am sta si mai mult impreuna laughing nu ne putem satura unu de altu.

Nu.nu mi-a zis nimic moemntan.ne cun si de ft putin timp.el nu este din acelasi oras cu mine.sta la o distanta de teimp cam de 20 minute.si ne vedem cam 1 de 2 ori pe saptamana si atunci foarte puitn maxim o ora douasad ne-am vedea si mai des dar ai mei au zis ca suna a 12a si nu ma lasa sa ies cu el sambata, duminica.asa ca e vedem in cursul saptamanii cand am timp eu dupa scoala si cand poate elhappy

De cat timp sunteti impreuna i-ai propus ceva?

Te referi la sex? :-), viata noastra sexuala merge bine, ne surpindem unu pe altu mai mereu, incercam sa nu devina monotonie. tot felul de scheme aplicam laughing

Aaaaa.pai eu la asta ma refreamhappydupa cat timp de relatie a avut loc?

Dupa 6 luni. S-a lasat mai greu ca era inca virgina si mna laughing dar nu am fost disperat si asteptam oricat era nevoie, am simtit ca e speciala.

De cat timp sunteti impreuna?

De 2 ani, dar eu lucrez in UK si acum am fost plecat 6 luni in Anglia si am venit de Craciun, sper ca pe viitor sa vina la facultate in Anglia cam asta e planu. :-), tu de unde esti?

| jupiterestru a răspuns (pentru jupiterestru):

Noi ne cunoastem de 6 ani dar de 2 ani e ceva serios intre noi happy

Oooo.Anglia?:O asa departe? eu bucresti.prt ta de unde este?

E din oras cu mine, Hunedoara

| raluca1601 a răspuns (pentru jupiterestru):

Hei "jupiterstu" si eu din judetul Hunedoara! Salutarelaughing

| jupiterestru a răspuns (pentru raluca1601):

Seara buna'

Ce seamana relatia ta cu a mea si a prietenului meu!laughing

Poate esti prietena mea rolling on the floor

Daa, cum sa nu!laughing) Cum te cheama?

Andrei

hee hee...Ma cheama si pe mine Andreia! tongue

De unde esti mai exact? chiar din Hunedoara sau?

Hateg

Petrosani happy

| jupiterestru a răspuns:

Tin sa precizez ca are media generala 10 in cap si in coada!big grinX: