Buna. Sincer eu nu urmaresc asta de la o relatie, atat timp cat este iubire si te simti bine nu e nevoie de altceva. Evident cand se implineste 1 an sau stiu eu.o mica atentie ceva simbolic, si restul se compenseaza cu dragoste, parerea mea!
Eu sincer nu am nicio relaţie deocamdată. Dar dacă aş avea, nu aş vrea/accepta niciun cadou de la el.Mi-ar fi de ajuns că mă iubeşte şi suntem împreună, atâta contează.Dar eu totuşi aş sărbătorii când am împlinii un an sau aşa. Am merge în oraş sau aşa ceva. Totuşi iubirea e cel mai important lucru într-o relaţie. . Fără iubire, nu rezişti într-o relaţie. Oricum o relaţie fără iubire, nu există!
Iti zic parerea mea, cu toate ca nu indeplinesc criteriul. Implinind ani de relatie marchezi o perioada destul de lunga in care ai stat cu cineva. In loc de atentii, cadouri in ziua respectiva eu zic ca e mai furmos sa o sarbatoresti intr-un ambient diferit de cel obsnuit : de tipul o seara la mare/munte/alta tara, hotel, sampanie, campie, jacuzzi, cabana, habar-n-am, orice Asa sigur nu te trezesti in pana de idei, sau mai rau, cadoul luat nu ii va folosi la nimic.
Eu sincer nu astept nimic de la el desi de fiecare data mi-a luat cate ceva.nu mi s-ar parea un capat de tara daca ar veni ziua noastra si nu mi-ar lua nimic.da nu zice nimeni ca nu e un gest frumos dar asta nu inseamna ca e si obligatoriu sa o faca ca si daca imi cumpara ceva din obligatie oricum nu are nici o valoare...si da si eu ii cumpar lucruri dar nu neaparat de ziua noastra pur si simplu daca trec prin fata unui magazin si vad ceva dragut cu care l-as vedea atunci il cumpar.nu avem nevoie de zile aniversare sau speciale pentru a ne face cadouri
Mie una imi place foarte mult sa daruiesc. Nu conteaza daca primesc sau nu ceva inapoi, fiindca ma bucur mai mult cand il vad suprins/bucuros de faptul ca m-am gandit sa-i iau o mica atentie.
Recunosc ca ma bucur de fiecare data cand primesc ceva, dar nu vad de ce m-as supara daca ar omite. In general e foarte atent cu mine si imi ia tot ce-mi doresc, daca poate, asadar nu-i nevoie sa-mi dea inapoi un cadou, daca eu ii ofer ceva!
AlexEjmecheru întreabă: