| Delocimportant a întrebat:

Fetelor, cat de mult inseamna pentru voi cand, un baiat, dupa prima intalnire, adica la a doua intalnire, da?, va ofera un tablou, facut la comanda, pe care sunt mai multe poze, cu voi doi, de la prima intalnire, si si data de cand suntei impreuna? Apreciati mult asa ceva, va face fericite? Sau il considerati ca fiind un simplu cadou si atat. Pot impresiona o fata cu asa ceva? Are efect? Va aprecia gestul meu ca fiind unul special?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M.as gandi ca a treia intalnire ar fi pețitul, asadar, as merge la banca, as face un imprumut pentru nevoi personale pe care l.as folosi pentru achizitionarea unui trusou complet pentru nou nascuti.Nu stii cand vine ala micu'! Pe mine clar m.ai impresiona.

6 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Este un gest mai mult decât penibil. Nici măcar nu sunteți din acelaşi oraş şi la a doua întălnire îi duci un tablou cu poze de la prima intalnire? La a treia întâlnire vine tirul cu altarul dragostei? Te grăbeşti şi pari un disperat, mai ales să îi dai poze cu voi. Ține pozele pentru tine dacă îți este dragă, nu îi băga ei pe gât.
Cadourile personalitate se dau după ce trece un timp de când vă cunoaşteți, asta dacă mai sunteți împreună...
Este şi minoră, iar tu ditamai ciocălăul. Să aibă un tablou cu pedofilul vieții ei, direct la gunoi o să ajungă.

| Necunoscut112 a răspuns:

Daca faci asta o dai in penibil. Nu multor fete le plac dulcegariile astea, mai ales la a doua intalnire. Gesturi din astea le faci doar dupa mai mult timp, cand prinzi cu adevarat drag de persoana respectiva. Chiar daca tu crezi ca esti indragostit, vei vedea in timp ca lucrurile nu sunt asa simple si o relatie trebuie sa evolueze treptat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unul consider ca e creepy si total nepotrivit. E similar cu facutul de tatuaj cu numele ei/lui dupa o saptamana.

| Goddess23 a răspuns:

E un gest destul de dragut si frumos totodata de ce nu ar impresiona? Cu siguranta o vei surprinde placut dar depinde si de prietena ta daca ii plac lucrurile artistice. O va face fericita si va fi uimita de cadou.

| Gillian a răspuns:

Nu ți se pare cam devreme?
Adică, ar fi drăguț, da, dar nu acum, după ce ați avut doar o întâlnire.
În locul fetei m-aş simți cam speriată şi mi-aş pune nişte întrebări. laughing