| daniela_7403 a întrebat:

Fetelor cati barbati ati avut pana acum?(in patlaughing

13 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Na, ca sa sparg eu gheata celor cu "carnetel". Eu am avut relatii sexuale cu doi barbati. Am 31 de ani si mi-am inceput viata sexuala la 24 de ani si jumatate cu primul. Al doilea mi-e si sot.

| elena a răspuns:

Vai, vai, vai cata indiscretie! Daca-ti spun 365 te ajuta cu ceva?
@gianinutza007 ai timp draga mea, esti micuta inca, nu te grabi in a aduna barbati pe carnetel, dar asta nu inseamna ca nu te poti indragosti si iubi, pana la sacrificiul final al unei femei.
@daniela eu sunt mai sarcastica din fire, ai pus aceasta intrebare si ai raspuns prima tu, ca sa vada prietenul tau ca-i esti fidela?
Hai, nu te supara pe mine, totul a fost o gluma, mai putin ce am scris pentru @gianinutza007.

| Malvina24 a răspuns:

Eu un singur baiat si asa va fi mereu! sunt cu el de 2 ani avem o relatie foarte serioasa! eu am fost a -2 a fata din viata lui(pff) o zi faina daniela!

| cretzufinish a răspuns:

Unul singur, de la 21 de ani. Si care ar fi problema unora? thinking Fiecare isi traieste viata cum vrea. Iubesc pe acel "primul" de 2 ani si nu-mi pare rau.

| Antonimu a răspuns:

Vai tu...batting eyelashes

fugi ca nu te cred, doar unul?! ce naiba fată.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| evoke a răspuns:

Niciunulaughingbig grin

| ffy a răspuns:

Mda cam aiurea intrebarea cam rele fetele.Sincer l-am iubit pe unu, m-a dizvirginat si ce a mai facut el p acolo.Concluzie dupa o relatie de 2 ani s-a dus tot si ma gandesc serios sa ma dau pe inverslaughing

| viki1212 a răspuns:

Unu, bun si ultimul. :*

| SlobodLaGura a răspuns:

Fetelor 1 e ca nici unu. 2 e ca 1, adica ca nici unu! Sfat prietenesc, terminati cu orgoliul si cu principiile supuneti baietii la probe.

| daniela_7403 explică:

Eu unul...happy

| d_9428 a răspuns:

Unul, adica sotul meu. Tu?

Întrebări similare