| opersoanae a întrebat:

Fetelor, ce alegeti dintre un baiat care fara are vicii, care se roaga toata ziua, face matanii si e cuminte ca o fata mare iun baiat care bea, fumeaza, injura, joaca la pacanele si se bate si scuipa non-stop?

10 răspunsuri:
| opersoanae explică:

Scuzati-mi greselile de ortografie, e din cauza tastaturii (mananca litere) happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici unul nici altul. Oricum ar fi nu va fi multumita.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu stiu fetele dar din punctul meu de vedere sunt doua extreme aici. Primul e maica teresa si al doilea e ratat pe viata. Nu prea vad ce este de ales.

| aveam14ani a răspuns:

Unul satanist.
N-as alege niciunul.

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns:

Draga Oper, nu sunt o tanara fata, ci sunt un barbat de 49 de ani, dar imi permit sa iti raspund, deoarece cred ca am ceva de spus in chestiune. Cele doua cazuri luate de tine sunt clisee, nu se intalnesc ca atare in viata, de aceea gandirea pe baza lor este nula si neavenita. Eu, de exemplu, ma rog nu toata ziua, dar de multe ori pe zi. Totusi, sar destul de usor la bataie. Nu iti vorbesc din copilarie, am sarit azi dimineata. Mataniile, nu le vad rostul, cuminte sunt, caut sa fiu amabil cu toata lumea si mai ales, caut sa ajut. Am fumat si am baut, dar Dumnezeu m-a scapat de aceste belele, nu stiu ce ar fi fost de dorit sa fac, sa ma distrug singur complet cumva? Cand vorbesc cu cativa amici folosesc expresii licentioase, pe care nu le-as folosi in public, iar sa joci la pacanele inseamna sa iti dai banii tai altuia, nu vad care e smecheria, mai bine ii dai unui amarat. Cand eram tanar ascultam Hard Rock, iar acum ascult Rap. Parca as face parte din ambele categorii, asta ne arata ca aceste categorii nu au corespondent in viata reala. Clisee. Salut.

| rebiik a răspuns:

Al doilea. Dar daca nu ar juca la pacanele si nu ar scuipa non-stop, ar fi perfect boy. Dar tot al doilea pentru ca daca te iubeste, se va opri din ceea ce tie nu-ti place.Asta mi s-a intamplat si mie. Sper ca te-am ajutat

| AdelinaC a răspuns:

Eu l-as alege pe primul. Fiecare cu alegerile lui happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel de-al doilea macar e intreg la minte...

| theproX a răspuns:

Normal ca al doilea... asa sunt fetele astazi...iar dupa un timp o bate pana o omoara laughing)))