Da,e minunat.chiar daca traiesti totul si in timp se consuma.
Dar macar traiesti cu aceeasi persoana.
Din pacate, in timp, se pare ca femeile s-au emancipat.
Insa nu cred ca emanciparea este inteleasa bine.
Barbatul trebuie sa ramana clasicul vanator.
Chiar daca femeia alege...tot barbatului ar trebui sa-i lasam privilegiul asta.
De ce umbla unele femei dupa divertisment?
Poate-s mai slabe de inger si complexate de barbati.ce vor sa demonstreze?
Acuma nimic, dar in timp vor avea de salvat o reputatie proasta.
Nu,nu e deloc greu de ales.
O viata intreaga cautam dragostea cu totii,dragostea reala,palpabila care iti atinge sufletul si te transforma in sclavul ei!
Femei si barbati,ratacesc in viata si cauta innebuniti sufletul "pereche",pierzandu-se in iubiri false,in surogate de iubire si mintindu-se cu putere ca asta e dragostea reala si,uf,au ajuns la capatul drumului,cand,de fapt,sunt doar intr-o statie a vietii si se odihnesc comod,fricosi si tematori sa caute mai departe.
Este exact ce intrebi tu aici,cum poate stii o fata daca e dragoste adevarata,daca e capat de drum sau nu...
Si eu o sa-ti spun ca depinde de inima,mintea,educatia si sufletul fiecareia.
Orice femeie stie ca,intr-o relatie va primi si va oferi sex,dar orice femeie care se respecta,va cauta intotdeauna,sa faca dragoste,nu sex.
O ciudatenie a naturii,un mic amanunt care le scapa multora si nu inteleg de ce nu sunt si ele fericite.
Nu ma refer aici la "divele" materialiste,sunt excluse complet din discutie,pentru ele dragostea e egala cu grosimea portofelului masculin.
Ma refer la fetele in cautarea dragostei,toate o doresc,nici una n-ar vrea sa fie "folosita",dar uite ca se intampla si ele nu pot intelege de ce.
Pentru ca se grabesc,pentru ca au obosit prea repede sa caute dragostea, pentru ca nu incearca sa se asigure ca sunt doar intr-o statie si nu la capatul drumului.
Personal, aleg dragostea.
Oricat ar dura s-o gasesc!
Logik k a 2-a
De ce a doua si nu prima?
Nu ma deranjez pentru a minti! deci, eu una prefer dragostea DOAR cu viitorul meu sot! punct.
Foarte bine gandit. Dar, esti sigura ca el e acela si ca merita corpul tau inainte de a face acel pas? Daca te inseli?
Raman cu aceasta dorinta de raspuns toata viata, probabil. daaaar, daca il iubesc si consider ca ma merita si eu pe el, da sunt sigura.
Depinde de persoana.
Ideal ar fi dragoste si sex cu aceeasi persoana,cu care sa imparti binele si raul,indiferent cat tine relatia.
Daca nu merge, ai iesit din relatie si-ti vezi de viata ta.
Repet, depinde de persoana.
Unora s-ar putea sa le placa divertismentul.
In ce lume traiesti?! Daca cateva specimene( ca femei nu le pot numi ) nu stiu sa inteleaga ce este libertatea asta inseamna ca doar "Barbatul trebuie sa ramana clasicul vanator."?! De unde acesta teorie? Nu avem aceleasi drepturi si aceleasi obligatii?
Revenind la intrebarea ta(@GEKO), cred ca generalizezi. Da sunt de acord cu tine ca exista multe, foarte multe femei /fete care umbla din floare in floare, insa NU toate sunt la fel. Asa cum exista femei care nu fac cinste sexului frumos, exista si numerosi barbati care nu sunt modele tocmai bune de urmat.
O zi buna!
Barbatii mereu se vor plictisi si dupa ce le dai ce vor mereu vor pleca la altele. Vorbesc de aia ce pun pret pe altele, nu generalizez. Dar hai sa fim seriosi, stim cu totii ca desi barbatii sunt ca o carte inchisa, totusi nu au acea calitate inconfundabila ce o au femeile din nastere: te miros de la departare in caz ca vrei doar fuffy si atat... Iar care accepta o face pe propriile riscuri sau de dragul placerilor. Aici poti sa incluzi si fetele care chiar iubesc pe acel nenorocit. Deci dupa mine tot fetele sunt ceva mai proaste. Daca ar testa intai acel mascul cu "sentimente si fraze" frumoase-n freza, alta ar fi lumea. Altul ar fi numarul de avorturi daca ar gandi un pic si femeia si n-ar mai da jos lenjeria atat de usor.
Aici e cheia. Daca nu merge, iesi din relatie. Dar si daca o fata constata ca nu merge dupa ce i-a facut pe plac lui, se desparte de acel ins, apoi urmeaza altul, altul, altul ce mai avem de spus? Desigur ca am putea-o caracteriza ca pe o usuratica. Desi ea a pus suflet cu toti din toate relatiile. Ori, asta e ideea intrebarii mele... Va intreb de ce picati atat de usor si des in plasa noastra. Incep sa detest chestia asta pentru ca mi se intampla sa incep sa tin si eu la "fraiere" din-astea.
Da,e minunat.chiar daca traiesti totul si in timp se consuma.
Dar macar traiesti cu aceeasi persoana.
Din pacate, in timp, se pare ca femeile s-au emancipat.
Insa nu cred ca emanciparea este inteleasa bine.
Barbatul trebuie sa ramana clasicul vanator.
Chiar daca femeia alege...tot barbatului ar trebui sa-i lasam privilegiul asta.
De ce umbla unele femei dupa divertisment?
Poate-s mai slabe de inger si complexate de barbati.ce vor sa demonstreze?
Acuma nimic, dar in timp vor avea de salvat o reputatie proasta.
Normal ca a doua varianta! Nu am de ce sa mint din moment ce absolut nimeni nu ma cunoaste, nimeni nu stie cine sunt in viata reala.
Eu una aleg sex si dragoste cu un singur barbat cu care as fi intr-o relatie si daca e sa fie chiar pentru toata viata. Din pacate am crezut ca asa va fi cu fostul iubit fiind si primul, dar foarte repede dupa ce m-am culcat cu el a renuntat la mine...
Toate or sa zica ca din dragoste, dar tu le crezi? Toate vor cu cati mai multi si cat mai devreme, de aceea isi incep viata sexuala de la 12-13 ani
Sa ai incredere intr-o femeie? In mama ta e singura femeie. si acum sa ma injuri tu si sa zici ce vrei, daca crezi ca nu mama e singura femeie in care merita sa ai incredere. In rest? Jeth toate inselaciunile.
Traiesti in era viitoare?! da, intr-adevar mama e un exemplu demn de urmat, ca o femeie! dar, ii cunosti tu antecedentele? crezi ca tatal tau a fost singurul barbat din viata ei? te-ai gandit la asta?! atunci de ce generalizezi? cum nu toti barbatii sunt la fel ("inselaciuni") nici femeile nu sunt toate la fel! fiecare persoana e diferita in felul ei, de asta suntem speciali pentru ca diferim de tot ceea ce este pe acest pamant(obiect, etc) avem viata, iar cei care mai au viata sunt animalele, si nu este discutabil de ce s-a ajuns sa aiba instincte "unii" si pentru ce.
Aici fara discutie sunt si eu de acord. La 25 de ani ai mei abia acum am aflat din gura ei ca nu taica-miu a fost primul ci doar ultimul. Mereu o femeie va avea multe lucruri de ascuns chiar si in fata celor mai apropiati.
Mama ramane singura femeie in care poti tu avea incredere, ce generalizezi gresit, si ma mai si iei la 11 m. Cine a vorbit de ascendenta? cu cati barbati a fost mama? am zis eu ceva de mama cuiva? Voi habar nu aveti, si tot voi sunteti aia care sar pe om fara motiv.Nu-mi da tu lecti cum sunt femeile, muncesc zilnic printre mai multe femei si in acelasi timp am pauza tot intre ele, si cunosc cum gandeste o femeie, Sunteti pe interes, uite dau un ex:
daca eu nu am bmw sau mercedes, si o vila la munte, tu te conbini cu mine, ca nu ma placi dar am bani, siti pot asigura un viitor in care sa nu muncesti nimica, doar la pat, Am avere dar nu sunt foarte om. Cam fara suflet si profit de fiecare fata.
Le palce la femei asta? le place, sunt de acord ca un bogatas nu pune accent pe fetele care se cupleaza pe interes. In schimb daca sunt un baiat sensibil, care isi doreste cu adevarat o femeie serioasa, sa stau cu ea, sa fac familie. si ce zice femeia? Da ca eu nu ma pot casatori cu tine, ca am nevoie de un viitor sigur, bani sunt necesari. Pai si mai sunt relati in care din dragoste contruiesti restul necesar? se mai bazeaza cineva ca dragoste sa conteze restul se rezolva?
Referitor la ceea ce spui o influenta teribila o au si soacrele! Mereu mamele fetelor vorbesc cu acestea si se intereseaza de ce cacaturi de bogatii au baietii sau respectiv parintii acestora. Daca esti ca vai de capul tau iar parintii ei sunt cu functii inalte, n-ai sa vezi sa fie de acord sa-l ridice si pe acel amarat care poate o iubeste mult pe ea. E o lume de rahat, dragostea niciodata n-a fost dreapta. Mereu daca ea e dusa cu pluta, el e un molau si doar el tine la ea. Sau invers, el e handicapat dar ea si-ar da si viata pentru el...
Una peste alta trebuie sa recunosc ca stilul femeii de a iubi este uneori extrem de enervant si mai ales periculos. Nu te arde un prieten cum ti-o poate face "iubita". Vai... iubita...
1. idei manelizate, "te combini cu mine?", ex fara importanta. aici, nu critic draga viata ta personala pentru ca nu ti-o cunosc si nici pe a mamei tale! critic ceea ce vad/citesc! 2. eu nu te-am luat la 11 m si nici nu am vrut sa te subapreciez, ti-am dat un motiv pentru care tu consideri ca "mama e cea sfanta" si restul praf! rectific, si eu imi ador mama si o iubesc, apreciez, dar sunt realista! nu te certa cu mine ca nu-mi demonstrezi nimic mie. demonstreaza-ti tie cat de gresit gandesti! si ce parere eronata intr-o lume care fiecare vrea sa fie cei mai "cool"! asta se intampla si la tine, scuze dar eu una pun pe primul loc dragostea in viata mea si pe urma banul! nu duc nimic cu mine dincolo! si nu imi vreau viata ruinata si distrusa din cauza acestei "motivatii" in urma de a fi cu cineva! posibil sa fi avut tu parte de "aceste" femei dar daca nici nu gandim la fel, atunci de ce am fi la fel toti?! in aceeasi oala?
Aoleu
Pai absolut, apropo ai patit ca iubeai pe cineva ( o fata ) si s-a culcat cu cel mai bun prieten, ea stia de el, el stia de ea, deci situatia era cunoscuta. Si prietena ta s-a culcat cu el. Asa face atat prietena, cat si prietenul.Tu pe care l-ai scuipa intre ochi? prietenul cu care esti prieten de o viata, sau fosta?
Unu la mana: nu as mai vorbi cu niciunul, asta e clar. Doi la mana: se stie, barbatul niciodata nu va refuza ceva cald si roz pus pe fata la ore tarzii intre 4 pereti. Deci, pe undeva l-as crede si mai ales intelege pe el. S-ar putea sa o patim si noi nu? Iar 3 la mana: vinovata PRINCIPALA si fara discutie este ea si mereu va fi femeia. De aia zic, daca vrea ceva, are la mine oricand, ca ceea ce am eu are si cel mai bun prieten si are si mama dracului. Ca e mai groasa? Ca e mai lunga? Haideti copii sa fim seriosi si sa tinem cont de altele atunci cand vine vorba de zbughii zbughii...
Gura, ca nici voi nu suneti mai buni 11 ani si sunti filozofi
Serios? 11 ni sin sunti folosofi? sa mori tu.
Nu suntem, ne asumam raspunderea cei car sunt seriosi, si realisti, cei care nu-si asuma raspunderea sunt niste lasi cu coada intre picioare. e bine asa? daca tu zici ca eu nu sunt, pai cum sa-ti demonstrez eu ca nu ai dreptate? crezi ce vrei, daca nu crezi convingete. Bafta.