| Liviucu a întrebat:

Fetelor ce alegeti? Sex odata la cateva luni cu un alt baiat sau sex dar SI DRAGOSTE cu un singur baiat pe care il si iubiti toata viata voastra sau cel putin intr-o relatie de ani buni? Uh, greu de ales... mmnu? happy

Răspuns Câştigător
| Adina77 a răspuns:

Da,e minunat.chiar daca traiesti totul si in timp se consuma.
Dar macar traiesti cu aceeasi persoana.
Din pacate, in timp, se pare ca femeile s-au emancipat.
Insa nu cred ca emanciparea este inteleasa bine.
Barbatul trebuie sa ramana clasicul vanator.
Chiar daca femeia alege...tot barbatului ar trebui sa-i lasam privilegiul asta.
De ce umbla unele femei dupa divertisment?
Poate-s mai slabe de inger si complexate de barbati.ce vor sa demonstreze?
Acuma nimic, dar in timp vor avea de salvat o reputatie proasta.happy

40 răspunsuri:
| Liviucu explică (pentru greece12):

Da, da nu azi. Ci maine! oh go on oh go on

| MMadalina a răspuns (pentru Adina77):

Persoanele mature nu procedeaza asa ("se apropie de o persoana si apoi fuge la alta ca "s-a plictisit"), iar pentru a evita problemele de orice natura intr-o relatie trebuie sa existe comunicare.

| danutzaaa1234 a răspuns (pentru greece12):

Logik k a 2-a

| Liviucu explică (pentru danutzaaa1234):

De ce a doua si nu prima?

| Liviucu explică:

Treci in privattttttttt! waitingwaitingwaiting

| taineamea a răspuns:

Eu una aleg sex si dragoste cu un singur barbat cu care as fi intr-o relatie si daca e sa fie chiar pentru toata viata. Din pacate am crezut ca asa va fi cu fostul iubit fiind si primul, dar foarte repede dupa ce m-am culcat cu el a renuntat la mine... sad

| Liviucu explică (pentru taineamea):

Data viitoare sa nu mai gresesti. Capul sus. Baietii mereu sunt ca o carte inchisa, niste nenorociti. Dupa ce le dai ce vor, pleaca.

| taineamea a răspuns (pentru Liviucu):

La 32 ani e barbat nu baiat! Dar asta e, viata merge mai departe. Acuma nici nu mai stii cume e bine daca te culci cu ei prea devrme pleaca, daca ii amani pleaca...

| Liviucu explică (pentru taineamea):

Ce putem deduce? Ca pentru tine sunt buni doar cei care nu pun pe prim plan sexul. As easy as that.

| taineamea a răspuns (pentru Liviucu):

Nu, consider ca sexul are un rol foarte important dar nici din prima saptamana sa sar in patul unuia nu mi se pare in regula, dar nici sa-l tin luni de zile fara.