Mie mi-a spus deja
:-J
ma duc cu prietenii si imi fac de cap
ca doar o viata am
o sa petrec parca ar fi ultima oara
Eu daca as fi in locul tau i-as spune ca vreau sa petrec revelionul cu el si cu verisorii lui pentru ca il iubesc si nu vreau sa petrec revelionul fara el. Daca nu este o relatie serioasa, daca este doar o joaca distreaza-te cu prietenii tai cum stii mai bine.
La mine e invers.adica eu plec la verisorisi, el ar vrea sa-l petrecem impreuna si eu vreau. dar nu prea pot`adica familia mi sa-r urca in cap, totusi ma mai gandesc...eu zic sa nu ii dai papucii adica depinde de cat timp sunteti impreuna si cat de mult tine/tii la tine/el... daca nu du-te cu familia/prietenii fa-ti de cap
Daca nu vrea sa te ia cu el...nu prea mai poti face multe(desi fapta asta ar trebui sa te puna pe ganduri). Oricum...ai grija sa te revansesi anul viitor, le spui verisoarelor tale sa te treaca pe lista
Depinde. As incerc sa-l rog sa ma ia si pe mine cu el. Daca nu ar putea, as intreba de ce si as incerca sa inteleg de ce e important pentru el sa-si petreaca revelionul cu verii lui. Mai conteaza si cat de veche si stabila e relatia. Sincer, intr-o relatie de 1-2 ani, e posibil sa-si doreasca mai mult un revelion cu familia si nu mi se pare condamnabil.
Deci tu esti infuriata. E un moment in care poti sta linistita, nu-i da papucii, ca va ajunge sa creada ca strigi dupa atentie iar daca a fost invitat de familie nu poate sa zica nu in fata familiei. Distreazate, invita o prietena in oras sau ocupate de ce ti-ai dorit mereu, un hobby.Eu uneori dau orice pentru un timp numai pentru mine, sunt pusa la mijloc mereu.
Pai depinde de cat de mult sunteti impreuna, si mai depinde de tipul de relatie pe care o aveti, insa in final poti sa-ti spun ca asta nu e motiv sa-i dai papucii,
Nu e cazul sa ii dai papucii si ai putea sa-i spui ca ti-ar face placere daca te-ar lua si pe tine la verisorii lui... mi se pare un ges egoist sa te lase singura si el sa se distreze fara tine.Bafta!
Solutia de mijloc ar fi sa mergi cu ei si sa nu fi asa de aspra. Doar o viata are.
Pai explica-i ca vrei sa faceti revelionul amandoi...intreba-l daca sunt mai importantii verisorii lui ca tine.sigur va ceda... dar nu-i da papucii pentru atat. o sa vina vremea cand si u o sa vrei sa-ti faci revelionul in alta parte fara el si atunci el nu trebuie sa se supere sau sa te paraseasca.
anonim_4396 întreabă:
alina7 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: