Nimic, ce sa spun? Poate avea foarte bine copii cu un singur testicul, deci nu vad care ar putea fi problema.
Mi se pare mie sau cineva vrea sa ne faca noua parul cret, cu intrebari "aparte"?! un testicol e suficient ca sa poata face un bebe, cat despre potenta, idem, e ok! Daca nu, il mai ajuti/stimulezi si tu! - doar n-o sa stai ca o statuie, nu?!
Babypink nu stiu daca ar conta atat de mult potenta daca nu ati putea face un copil impreuna...
Sincer ...nu stiu. dar nu este nici vina lui daca nu ar avea, conteaza mai mult sufletul decat lipsa unui testicul.
Nimic, atata timp timp cat imi poate oferi un bebe. Sunt oameni care s-au nascut si cu un singur rinichi.
Daca doar un testicul ai du-te la urolog, daca esti copil atunci du-te la pediatrie sa te consulte un chirurg.Probabil nu ti-a coborat si e in abdomen sau pe canal. Daca nu te duci cu timpul o sa faci cancer.Nu glumesc, du-te la medic!
Hai ca e tare intrebarea asta am un caine la tara in situatia asta
Acum serios, daca as afla asa ceva despre el, m-ar bufni rasul.
Pai, ca imi pare rau de pierderea suferita, doar asta a.si spune , nu a.si incerk sa. l iau peste picior, ca nahsi m-as comporta absolut ca si pana atunci, sa nu simta vreo schimbare :-) km asa:-d
Ce ar spune un baiat in cazul in care ar afla ca partenera sa este hermafrodita?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alina7 întreabă: