| GyeBaek a întrebat:

Fetelor ce baieti preferat, unul chipes dar singura lui dorinta de la o fata sa fie doar sexul, sau un baiat mai asa asa dar sa aiba dorinta de a fi iubit de o fata.

13 răspunsuri:
| shtephie a răspuns:

Evident ca a doua variantawinking

| Carmen a răspuns:

Pentru care vor o aventura de o noapte/sex bineinteles ca vor ''apela'' la prima varianta, iar cele ce vor relatii stabile, cea de-a doua varianta.Eu insa, prefer a doua optiune happy

| GoAndFuckYourselfWithAKnife a răspuns:

A doua varianta
primul gen am si eu in clasa: e o bunaciunee:X. dar e obs de sex

| bogdan74688 a răspuns:

Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar sincer citesc aici la raspunsuri si ma crucesc laughing. Daca ziceti asa fetelor, cum sa face ca mare parte din voi, preferati pe tipul ce arata bine, e plin de fite, taran din nastere, si la fel de destept precum un copac, si-l lasati de-o parte pe cel care poate nu arata precum Adonis ( dar nu zic ca arata ca si Vulcano ), ci ma refer la cel care v-ar aprecia, si v-ar iubi sincer, si care in comparatie cu primul, nu v-ar f__e, ci ar face dragoste cu voi :p O parere de baiat, oarecum amuzat de raspunsurile voastre.

| pwp a răspuns:

baiat mai asa asa dar sa aiba dorinta de a fi iubit de o fata.

| Maria123 a răspuns:

A doua varianta si asta doar pentru ca nu sunt frumoasa.Ca daca eram frumoasa,as fi avut, evident, pretentia de a fi cu un baiat chipes care sa aiba dorinta de a fi iubit de o fata.Pentru ca,da, exista si astfel de baieti, exista orice pe lumea asta.

| Any_2443 a răspuns:

Nici decum nu as alege prima varianta. Aproape niciodata nu am avut un iubit foarte frumos (care nu dindea spre frumusetea absoluta) dar care incerca sa ma multumeasca intotdeauna evitand sa ma deranjeze in vreun fel in care eu m-am putea supara. De cate ori am avut nevoie de bani e bine sa ai la cine sa apelezi. Cei care sunt extraordinar de frumosi nu obti niciodata nimic de la ei

| ella_6166 a răspuns:

Baiatul care stie sa ma respecte, sa ma iubeasca, sa nu fie "obsedat" de sex si nu ar strica daca ar fi si frumosbig grin:X

| ßömþŌʼnįĶ a răspuns:

Prefer un baiat care ma merita, are grija de mine si ma iubestehappy Nu as prefera un baiat obsedat de sex si doar pentru asta sa stea cu minestraight face

| MihaCool99 a răspuns:

Poi eu mi-as dori ca un baiat sa ma iubeasca nu sa fie obsedat sa zica sa facem tot timpul sex...u ce crezi? Eu sincer asa credhappyFunditza...plz:d

| alexulu a răspuns:

Mereu zic fetele ca e evident ca e a 2-a varianta dar mai mereu in practica aleg varianta 1

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E simplu, fetele il aleg pe cel chipes sperand ca el o sa-si doreasca o relatie lunga si frumoasa cu ele, toata lumea tineste cat mai sus, si dupa aia se mira de ce sunt singure, triste si considerate tarfe. Baiatul asa-si-asa o sa-si gaseasca o grasa trista probabil laughing Nu stiu de ce pui asemenea intrebari, daca te-ar intreba cineva ce preferi o fata draguta (dupa care se uita toti baietii) dar care stii ca nu ar fi prea serioasa si ti-ar da papucii repede, sau una normala (la care se uita doar unii mai tristi) dar cu care stii ca ai putea sa ai o relatie lunga? NORMAL ca ai alege-o pe aia frumoasa si neserioasa, pentru ca nu exista ratiune in "atractie". O persoana place pe cineva instinctiv, nu poti forta pe cineva sa te placa, si nici nu te poti forta pe tine insuti sa placi pe cineva (stiind ca-i o persoana cu care ai putea avea o relatie serioasa)

| ionutz300992 a răspuns:

Bogdan si razgandeanu au mare dreptate... foarte putine fete aleg baiatu (asa si asa) tot timpul il aleg pe cel frumos, si daca se poate sa mai aiba si un BMW si multi bani.