Buna Alexandru. Poi, depinde de fata; mie personal ii place sa mi se spuna ca sunt frumoasa, si nu ca sunt "buna"; urasc cand imi zice un baiat ca sunt "buna". Mai imi place sa-mi spuna ca am ochi frumosi, etc. Dar toate astea in cazul in care vin din inima si nu "la vrajeala", pentru ca in general te prinzi daca baiatul nu e sincer
Nici nu as stii sa zic. Ma enerveaza sa mi se spuna mereu "Esti frumoasa"/"ce bine arati" etc... n-are niciun farmec.
Un compliment pe care l-am primit si l-am retinut a fost "imi place ca razi cu pofta"
Hhmmm.
pai lucruri gen:
arati bine...
ai ochi frumosi
ai un zambet minunat...
lucruri de genu`
legate de aspect
Sarcasm : Printhesah vis3lor m3le t ube; X::X:
Ontopic : Va zic eu, deci intai trebuie sa bifati si sa marcati punctele forte la o fata, e inteligenta? bun ii faci complimente inteligente, e redusa? incerci prin a rade la ea cu speranta ca va rade si ea.
Urasc sa mi se zica pe strada: "mama ce buna e" "fata imi dai si mie id tau?" "ce cur ai " "pot sa pun si eu mana pe bulanul/curul tau?)" etc.
si imi place sa mi se zica ca sunt frumoasa, de treaba, vorbareata )etc. da` nu linguseli
Ca ii place cum gandesc, si punctul meu de vedere! ii mai poti spune ca o apreciezi ca nu este ca altele! ca-i mai deosebita! te descurcii udar s anul exagerezi! succes la agatat
In primul rand ceva adevarat, nu vrajeli. In al doilea rand, nu din acelea care in mod indirect pot jigni.
Gen.ma innec in ochii tai
dupa un sarut de ex buzele tale sunt dulci ca mierea as vrea sa le sarut mereu etc
Atunci cand complimentele vin din suflet.cred ca orice frumos e bine venit. Dar daca esti cu persoana iubita. e de ajuns sa se uite in chii tai! De multe ori nu cuvintele spun totul!
Lucruri care sa-i arate cat de mult a asteptat sa o vada si cat de mult se bucura ca e cu el. Dar totul sa vina din suflet.