| Siilvannaa a întrebat:

Fetelor. ce credeti voi despre relatiile la distanta?

Răspuns Câştigător
| Adelina_7468 a răspuns:

Iti pierzi timp din viata aiurea.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce parere am eu...pai.eu am o relatie la distanta dar nu e mare distanta baiatu i din acelasi judet dar totusi.nah e cam greu sa te vezi cu pers dar daca o iubesti si tii mult la ea treci peste toate:X

| R11 a răspuns:

Cele mai faine

| snoooooooooopy a răspuns:

Am trecut prin ASA ceva.e frumos... vorbeam non stop...dar acum suntem aproape si pot spune c pauza aceea chiar a ajutat.

| LoryM22 a răspuns:

Buna,eu una cred in asa ceva pentru ca asa a inceput frumoasa mea relatie de dragoste, suntem de 4 ani impreuna si ne-am cunoscut pe internet, apoi ne vedeam doar 1 data pe luna chiar la 2 luni, insa ne-am axat pe 3 factori imporanti respect,incredere si iubire, totul merge bine si in situatia de fata, ne-am mutat impreuna.

| CariocaAlba a răspuns:

Se spune ca " Ochii care nu se vad se uita'' dar nu este adevarat.Tocmai daca stai la distanta de persoana respectiva iti dai seama cat de mult o iubesti si ca ai nevoie de ea.Este ca un test.Mult succes:* [fundabatting eyelashes]

| ionutzul31 a răspuns:

Cele mai naspa relatii.Recomand tuturor sa nu se bage in asa ceva(nu ca as fi avut, dar zic si eu din experienta altora)

| HahahaAb a răspuns:

Si eu si prietena meah am patit asa.Ea i-a dat papucii dupa 2 ani de relatie la distanta(el in Suedia) si la mine s-a cam racit(el in Spania)...sincer,eu cred in chestiia aia cu "Ochii care nu se vad se uita"...il iubesc, dar ne'am distantiat.
Poti sa incerci, pentru ca e ceva minunat!
Succes si pupici!

| WooLove a răspuns:

Da! succes si o sa vezi dupa =D

| Abbyka23 a răspuns:

Eu una cred in ele. adica imi plac, ca sa zic asa. Tocmai cand crezi ca nu poti iubi o persoana care e la distanta de tine, atunci iti dai seama ca o poti iubi mai multlove struck baftawinking

| elasexygagica a răspuns:

E naspa ca nu poti face sexsad

Întrebări similare