Pai... ca sa nu il mai placi iti zice mereu in gandd nu imi mai place d el nu imi pai place de el. suna ridicol da merge Funda
Daca m-a facut sa sufar, ma gandesc la acele lucruri.
Nu a mers atunci poate asa ne e sortit! El a inceput o noua relatie, asa ca m-as gandi ca e timpul sa o iau si eu din loc, caci oricum el nu ma iubeste!
In primul rand, daca vrei sa il uiti gandeste-te la toate lucrurile rele si totate suferintele care ti le-a provocat. Asta iti da tarie si forta sa fii in stare sa mergi mai departe, si gandeste-te ca daca te iubea ramanea cu tine nu conta ce s-a intamplat intre voi. Daca il iubesti (stiu e greu sa vezi pers iubita cu altcineva, iti vine sa mori esti distrusa) am trecut prin asta crede-ma am putina experienta, si iubirea nu trece de pe o zi pe alta, dar timpul vindeca si cea mai adanca rana!
Ocoleste-l, nu te uita la el daca il vezi evita-l pur si simplu, spune-ti in gand ca nu te iubeste si gata, fruntea sus nu e primul nici ultimul, si pe langa asta gandeste-te ca nici macar nu te-a meritat, daca te iubea nu iesea cu alta!
Umple-ti timpul, iesi cu fetele, asculta muzica, razi, discuta nu te mai gandi la el, pune-ti ambitie si ai sa reusesti!
nu zic ca e usor, dar macar incearca!
pupici, nu te descuraja, nu merita :*
love_1877 întreabă:
iulia_2767 întreabă: