Nu stiu sigur ce o sa fac... poate merg cu iubi pe undeva. si mai am si eu ceva in minte. vedem noi...
Eu am pe cineva de V ' day's si vom face la fel ca in fiecare an... ziua hoinarim prin oras in cautare de cadouri si seara vom merge in club! La multi ani tuturor indragostitilor!
De valentine's day o sa merg cu iubitul la ballul indragostitilor ce se organizeaza la scoala iar ziua o sa stau prin oras... bineintelesw cu iubitul meu! distractie placuta tuturor!
Eu nu am pe nimeni, asa ca nu cred ca voi face mare lucru. Dar, avand in vedere faptul ca am niste prieteni minunati, voi iesi in oras cu ei, vom iesii cu totii,. :* Sau cine stie poate ca pana de valentine`s day imi voi gasi jumatatea
Cu prietenul}. in oras, la un film, suntem impreuna si asta e tot ce conteaza! cadouri chestii din genul asta... tu?
Hmmm.pai momentan sunt single. Daa nu voi fi cu cineva merg la patinoar cu niste colege iar daca voi fi cu baiatul care-mi place mai nou...nu stiu ce voi face
Am pe cineva si ii pregatesc o surpriza speciala. 365 de motive pentru care sunt cu el
Ma uit la televizor unde peste tot o sa dau peste marea zi de valentine's day ca de de dragobete nu a auzit nimeni.
Pai cred ca o sa ma duc la concert cu prietenele, si poate gasesc un baiat ca sa ma apere de golani, sau chiar sa ma intampine , apoi o sa dorm la o prietena
Multe domnisoare singure aici, nu-i bine deloc fetelor, luati masuri! Cautati-va Valentinul!
ps: asa ma mai cheama!
Eu sunt singura, dar sper sa nu mai fiu pana atunci . Stau acasa si-mi plang de mila cred .
Eu am pe cineva! care va fi cu mine in acesta zi!
nu stiu. probabil v-om sta toata ziua impreuna.
cel mai frumos pn mine!
Il iubesc.
10011993 întreabă: