| chiftelutacrocanta a întrebat:

Fetelor,ce fel de baieti va plac,aia care vorbesc numai de sex si cat de mult le-ar placea sa fie cu voi in pat, sau aia care is mai sensibili si draguti si nu vorbesc de sex si alte perversiuni?

14 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Consider ca baietii care recita din psalmi si citate biblice sunt cei mai apreciati printre fetele putin mai "nebunatice".

| Drimmero a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Devin clasici in viata de acolo, au inspiratie si la agatat si au si scop in viata!

| Oana92 a răspuns:

Imi plac cei care stiu cand sa fie sensibili si cand sa fie perversiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau... nu are nici o importanță chestia asta.

| Anonima00000000 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa fie super sensibili si nici nu trebuie sa vb deloc de sex. Dar totul la timpul lui si cu masura.

| Ancient a răspuns:

Asta nu-i important pentru fete. Ele nu-s pretenţioase. Bani să aibă băiatul.
Le place când arunci cu bani în ele.

| Nala38 a răspuns (pentru Ancient):

Banii nu sunt viata!

| Ancient a răspuns (pentru Nala38):

Te amăgeşti. Încearcă tu să trăieşti fără bani şi spune-mi dacă într-adevăr nu sunt viaţa în societatea idioată în care trăim.

Recunosc ca nu poti trai fara bani, dar eu nu ma refeream la asta. Banii nu iti aduc fericirea. DDe exemplu, am primit un Iphone 5 acuma cateva zile, si mi l-a furat cineva la scoala... Poti fi fericit si fara bani

Da, dar cel care ţi l-a furat sigur e fericit acum. Vezi? Banii aduc fericirea.

Dar nu este corect sa il furi. Poate acea persoana se simte rau. Si am dat o gramada de bani pe el! Fiecare cu parerea lui acuma.

Frate, trăieşti în România. Acea persoană sigur nu s-a simţit rău că ţi-a furat ţie mobilul. Sigur l-a amanetat şi s-a îmbătat din banii ăia.

| Amynutzza1 a răspuns:

Între cele două variante. Nu mi-ar conveni să vorbească doar despre sex. Ne plac, în general, băieții cu care mai poți discuta și pe temă altor subiecte. Nu ma deranjează ca un băiat să mai facă și o glumiță perversă, dar fără să exagereze. La fel și cu sensibilitatea. Să nu fie nici de "gheață", dar nici să plângă sau să facă caz din orice.

| Ry0010 a răspuns:

Ar fi ok sa fie sensibil atunci cand trebuie si pervers tot atunci cand trebuie. Nu mi-ar placea sa fie foarte sensibil sau sa vorbeasca numai depre sex, sa fie din amandoua cate putin.winking