Stii,un barbat bun pentru tine,poate ca nu e ceea ce m-ar multumi pe mine.
Vreau sa spun ca nu exista un model stas al barbatului "bun".
Depinde de fiecare femeie,de ceea ce isi doreste,de ceea ce o multumeste si o face fericita.
Poate mie imi place unul care sa rada si sa danseze si sa glumeasca tot timpul.
Poate tie iti place unul calm,masurat,serios,capabil de o discutie linistita in faptul serii.
Poate alteia i-ar place un barbat voios,activ,sa urce pe munti,sa coboare pe cascade,s-o plimbe pe jumatate de glob...
Vezi,cate gusturi?
Barbat bun, draga mea, e cel ce umple sufletul tau.
Numai al tau!
Din punct de vedere fizic ar trebui sa fie, in primul rand, un tip ingrijit. Iar apoi dragut, carismatic, nici foarte inalt nici foarte scund. Iar din punct de vedere moral ar trebui sa fie un tip de incredere, sincer, prietenos cu toata lumea, cu simtul umorului, inteligent, sa stie cand sa vorbeasca si ce, dar si cand sa taca, sa isi iubeasca cu adevarat prietena, sa nu o minta, sa nu o insele, sa ii fie alaturi indiferent ca ii este bine sau rau, sa stie sa o asculte. Cam astea ar fi principalele calitati.
Buna.
pentru mine, un baiat/barbat bun, inseamna :
sa fie linistit la locul lui
sa fie sincer
iubitor
sa nu insele
sa fie edukat
Depinde de sensul cuvantului bun.Pentru unele fete lis de. ajuns baietii cu infatisare si fara minte.mi.e.mi plac cei smecheri, descurcareti si cu,, patratele,,
Un baiat bun are calitatile pe care vrei tu sa le aiba.Fiecare fata cauta alceva la un brabat.EU apreciaz: inteligenta,sinceritatea,fizicul, atitudinea, sexappeal.etc sper ca te-am ajutat. fundita:X
Nu ma intereseaza aspectul fizic atat timp cat nu e obsedat si ma apreciaza pentru ceea ce sunt, nu pentru cum arat! Unii baieti, tind sa fie mai "nesimtiti " cu fetele si nu au limite. Eu vreau un baiat care sa ma considere ca pe o floare firava si sa nu-si bata joc de mine
De obicei, a fi "bun" inseamna a avea pectorali, "cubuletze". alea alea )
Un baiat "bun" este practic un baiat care face sala de ceva timp, si sa se vada rezultatele :d.
Eu is barbat si zic eu ca ar trebui sa aiba p...a mare si atitudine bun simt si sa stie sa faca o femeie fericita
Pai bun la suflet sa aiba o gandire buna si sa fie frumos.asta nu neaparat dar trebuie si asta.nu-s egoista
6QuasaR6 întreabă: