Ei i-am spus unei fete ca are ceva la ochi si am sarutat-o pe neasteptate. am primit o palma si dupa aceea m-a sarutat ea pe mine
Asa iti trebuie! stiu faza cu kissing prank, erau la un momendat pe facebook kiss time sau ceva de genul, fete sau baieti sarutau persoane la intamplare
Da, am luat-o prin surprindere si nu se astepta insa mi-a spus ca i-a placut.
crezi ca sunt regizate unele fazele sau este baiatul chiar asa de sexi? oricum in state lumea este mult mai deschisa sexual. cu siguranta unele faze sunt pe bune.
Nu cred ca sunt regizate, dar cine stie? poate da sau poate nu
O fi avand baiatul lipici la fete
Daca arata bine... iti dai seama ca da
E interesant cum poți să strângi o grămadă de fete de 12 ani la un loc, cu o singură întrebare.
Ok nu e de ajuns. Ca sa iasa treaba trebuie sa fii: hipster, pokemon, emo, skater, fatalau, one direction, poze la abdomen, epilat pe picioare.
Daca esti urat probabil o sa te trezesti cu reclamatie pentru hartuire sexuala.
Sa ai bafta man.
In intrebare am zis,, un baiat destul de ok,, adica nu un obez sau un copil de 12 ani, ma rog, ai dreptate si tu
Incearca si ai sa vezi. posibil sa fie regizate multe faze dar de fapt divers uita-te:
https://www.youtube.com/watch?v=C4BzNyyUHIs
As fi surprinsa si m-as da repede la o parte. Daca nu-i pe placul meu poate ii si dau o palma , iar daca e dragut l-as saruta inapoi. Apoi... las destinu sa vad ce face
anonim_4396 întreabă: