| Adinic940 a întrebat:

Fetelor ce părere aveți de băieții care se masturbeaza, îi vedeți a fi băieți slabi?

16 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Slabi pentru că încearcă să elimine tensiunea sexuală cumulată?
Exprimarea grotească pe care tu ai folosit-o in contextul întrebarii se numește masturbare și este o activitate firească.
Nu este ceva greșit în asta.

| Adry05 a răspuns:

Nu înțeleg în primul rând de unde ar trebui să știm că-și face laba, că doar nu și-o face în mijlocu străzii. asta face el în intimitatea lui, ce treabă avem cu ce face în intimitatea lui?!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| doctorandus a răspuns:

97% din barbati sunt sau au fost onanisti. Aia care nu s-au masturbat niciodata sunt probabil betegi.

| Sofer a răspuns:

Antrenament înainte de a da la pussycuță.

| Eireann a răspuns:

Nu ma deranjeaza. E perfect normal si sanatos.

| NotNamed a răspuns:

Întrebarea asta ma face sa cred ca tu ai impresia ca doar unii o fac. Hai sa fim seriosi. Toti baietii o fac, ABSOLUT toti. Chiar si cel care spune ca nu o face, spune de rusine "nu" iar acasa cand ajunge ii rupe capul. Asa ca poți sa ti răspunzi singura la intrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii văd ca fiind băieți periculoși mai ales dacă își dau laba langa ele.
De restul nu prea cred că le interesează.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ce parere poti sa ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și ele se masturbează

| Dandinelle a răspuns:

Fiecare cu treaba lui. Nu mi se par slabi.
Și ce părere ai tu de fetele care se masturbeaza?

| MValentin a răspuns:

Sigur întrebarea asta si o pun fetelerolling on the floor

| TFL007 a răspuns:

Daca nu au prietene cu care sa si-o traga e absolut normal sa se autosatisfaca singuri, ce intrebare cretina! baietii cel putin o fac in privat unele fetele se manifesta public cu asta zilnic in videochat-uri

| Nyarlathotep a răspuns:

Te deranjeaza ca nu poti decide tu pentru ei cand "au voie" sa se descarce sexual?

| 828iaiajaja a răspuns:

Nu, de ce sa fie slabi? Fiecare cu nevoile lui.

Întrebări similare