Dar pe tine nu te atrage una hot care nu are nici 8 clase terminate? inteligenta nu atrage sexual pe nimeni
Nu, in nici un caz!
Daca baiatul ar fi macar jumatate din cat pretinde a fii inteligent, nu ar asculta muzica tiganeasca!
Daca tie nu iti place mancarea chinezeasca si lui ii place, mai esti atrasa de el daca din toate celelalte puncte de vedere e ok? La fel e si cu intrebarea pusa de tine. Nu vad de unde pana unde muzica asta e considerata contradictorie inteligentei. Recunosc ca nu o ascult, dar se intampla sa am un prieten care o asculta si el e dovada clara pentru mine ca poti fi foarte inteligent si sa asculti aceasta muzica. De altfel, daca faci o "exursie" la cel mai bun liceu din tara, pe la poarta se mai aude si genul asta de muzica(nu doar asta, nu ma intelege gresit), pusa de elevii care ies ocazional la fumat. Iar exemple de oameni inteligenti care asculta muzica de genul sunt destule, daca mai doresti exemple iti mai spus in privat.
Asa ca nu vad ce legatura are atractia cu muzica pe care o asculta. Trebuie sa fii inchis la minte ca sa excluzi un om inteligent si foarte ok din anturaj pe baza unui gen muzical pe care il prefera.
Salam, Guta, din astia mai populari merge.
Sandu Ciorba, Bogdan Universalu sau Sile de la Ferentari ))) nu stiu, n-am cuvinte.
Un om inteligent nu ar asculta astfel de formatii. Probabil ca este mai diferit, dar lautaria tot ii place. Lautaria nu se prea impaca cu inteligenta. Desigur, depinde de fata, daca acest fapt conteaza sau nu.
Sincer, un gen muzical nu defineste in toatalitate personalitatea, inteligenta unei persoane. Ar fi destul de tentat sa spun ca ar defini, insa am intalint persoane care, cel putin ocazional, asculta genul asta muzical. La o petrecere sau intr-un loc public nu iti poti impune propriul gen muzical.
Daca asculti manele sau muzica tinganeasca sau mai stiu eu ce gen muzical catalogat drept ``degradant, specific oamenilor inculti etc`` nu inseamna ca esti incult. Cert e sa asculti putin din fiecare gen, nu toata ziua Ciorba si Salam ...
Gusturile nu se dicuta,asta e clar,dar depinde si de personalitatea fetei.Un om inteligent, din punctul meu de vedere, ar asculta melodii frumoase, clasice! Nu am o parere prea stralucita, deoarece limbajul folosit nu este demn de oameni cu carte, iar atitudinea cantaretilor e una dizgratioasa!
Marvinmiau întreabă:
axelfcrazyfrog întreabă: