Sincer nu`mi plac.Stiu ca sint cam demodata in aceasta privinta dar nu`mi plac.Arata ca niste fetite
Parca esti bunica'mea )
Isus avea parul lung proasto
Parul nu conteaza asa de mult, cum conteaza caracterul chiar daca esti baiat ( cu parul lung ) nu trebuie sa te compoti ca o fata, fii natural, nu conteaza aspectul fizic si cel interior!
Parerea mea e ca sunt scarbosi! cand vezi un baiat cu parul lung sau prins intr-o coada de cal. weeek. aiurea. un baiat trebuie` sa aiba parul scurtutz. si ingrijit. nu muscos si lung
Depinde daca au parul lung si asa zici ca e facut cu placa ( emo ) ceva in genu da :p
Acum cred ca sunt mai multi baieti cu parul lung decat ne imaginam.Nu am nimic cu ei,insa cred ca vezi si tu ca un baiat cu parul lung nu-i prea pasa de aspectul sau, pe cand cel cu parul scurt, da.
Sunt suppperr draguti si sexy :X:X dar evident nu prea lung doar sa poata sa dea asa cu parul intr-o parte. iubesc baietii aia cel putin ew
Sunt frumosi :X. bine nu toti sunt si niste creaturi. care si cu parul lung si scurt tot specii pe cale de disparitie vor ramane... dar unii sunt foarte frumosi :X. prietenul meu avea plete. si s-a tuns ieri ca boul:-W dar ii sta fain si asa :X