| AdaIoana18 a întrebat:

Fetelor ce parere aveti despre baietii "cuminti"? Va pupkiss

23 răspunsuri:
| Pustii a răspuns:

Nu imi prea plac si nici n-am intalnit unu pana acu
de obicei amicii mei sunt rebeli

| aisha01eu a răspuns:

Mie imi plac mai mult astia decat cei "rai". Chiar daca sunt plictisitori, macar sunt fideli. Unii. Si te lasa pe tine sa fi "sefa" ceea ce e bine. Unii.

| fsdfdsfdsf a răspuns:

Cuminti in sensul [ pampalau care nu se misca si sta cu nasu'n carti as. soarece de biblioteca ] nu!
Cuminte in sensul [ nu e bataus', nu e pervers, dragut, atent, amuzant, de treaba etc' ] Da!love struck

| catthshshshs a răspuns:

Am o parere buna despre baietii cuminti si chiar nu accept deloc genul de baiat cu fite si rebel.Acum depinde de fiecare, fiecare cu gusturile lui.
Imi place ca un baiat sa fie la locul lui, sa fie serios si sa stie sa se comporte. A nu se intelege ca accept genul de baiat timid, foarte retras, ci unul la locul lui dar cat de cat "dezghetat"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuminti adica, acei baieti care va respecta, va iubesc, vorbesc frumos sunt educati? si rebeli? cocalar, nesimtit, needucat, fumeaza si te bajbaie peste tot la prima intalnire? poate mai rau? crezyg? tu esti o domnisoara? sau o pitipoanca?

| psiholoaga a răspuns:

Imi plac. Cam toate relatiile mele de durata au fost cu baieti/barbati "cuminti" si la locul lor. Genul pe care parintii tai, oricat de stricti ar fi, il iubesc. Singura chestie e ca, pe cat de "cuminti" sunt in societate, pe atat de perversi sunt in pat. In sensul bun, desigur.tongue

| Emeraude a răspuns:

Depinde la care categorie de baieti "cuminti" te raportezi. Da, am intalnit destui, si buni, si rai. Din punctul meu de vedere, baietii cuminti sunt cu mult mai admirabili pentru faptul ca stiu cum sa se comporte in preajma unei fete, nu ca altii care se dau "smecheri", incercand sa para altceva decat sunt...pana la urma, nu apar decat ca niste penibili in ochii fetelor care stiu sa aprecieze cu adevarat un caracter si spun asta pentru ca exista destule care sa lasa impresionate de un pachet de muschi, un neuron atrofiat, niste fite de tot rasul si un vocabular pe cat se poate de scarbos. Genul astia de baieti sunt de-a dreptul dizgratiosi si nu pot intelege cum rezista o fata langa ei, ce pastile ia pentru a le suporta fitele "nu te atinge de mine ca-mi iei untdelemnul de pe corp si nu mai stralucesc ca un div ce sunt in cluuub, tuuuu!" sau "unde mi-ai pus epilatorul, ti-am zis sa nu te mai prind cu el"rolling on the floor. Pentru mine, baiatul cuminte reprezinta tipul de baiat care se imbraca decent (nici extravagant, dar nici prea comun), care are un vocabular cel putin lipsit de injurii, apelative "fa, ba, ma" s. a., nu se implica in scandaluri, nu aspira la mai mult decat poate, sta in banca lui, nu umbla cu haremuri si nu fuge dupa prima pereche de ochi frumosi care-i ies in cale.Hm, poate prea multe preferinte, dar asta ar fi un minimrolling on the floor.

@crezyg: si prietenii tai sunt la fel de... ignoranti ca si tine?tongue

| Andreeagen a răspuns:

Baietii cuminti de astazi sunt barbati cu bun simt de maine. Cu acei barbati merita sa iti intemeiezi o familie... Baietii cuminti trebuie apreciati.

| alexuzha a răspuns:

Nu imi plac.ca daca eu cuminte el cuminte.pai ce facem...stam si ne uitam unul la altul, ...nu vreau

| Rezzo a răspuns:

Exista baieti cuminti?, fiecare trebuie sa aiba ceva aparte, daca nu are inseamna ca nu si-a gasit latura aia inca, dar o va gasi el devil

| Bacemi a răspuns:

Uraaaa! Mai am o sansa laughing

| Sniper a răspuns:

Si eu's cuminte, fetele! smug tongue

| cucu a răspuns:

Pai ce intelegi u prin baiat cuminte? eu beau fumez, imi plac discotecile, barurile, m`am drogat, in schimb nu mi-am inselat niciodata iubita, pana acum si nici nu am d gand sa o fac. si intotdeauana m`am purtat frumos cu fetele cu care am fost. eu cum sunt cuminte sau rebel? sau o combinatzie intre?

| fabiola a răspuns:

Daca in spatele cuminteniei se ascunde inteligenta, bun simt, fidelitate, generozitate... ti-a iesit norocul in cale!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cuminti n-o sa gasesti niciodata, crede-ma!laughing Am dat de multi din astia care faceau pe sfintii si cum li se dadea vreo ocazie faceau cele mai detestabile lucruri! E valabil pentru oricine ca in toti zace 'rebeliunea'!

| nobody_9468 a răspuns:

@cucu asa e si prietenu meu, credlaughing...
intodeauna am preferat tipii m'ai smecheritongue
cei cuminti nu's genul meu, fiindca nici eu nu's prea cumintetongue

baftatongue

| Ea.e. a răspuns:

Numai exista baieti cuminti.

intr'adevar depinde in ce sens zici cuminti.

mie nu'mi plac aia cuminti [ tocilari, care nu merg la partyuri si nu stiu sa se distreze ] dar nici aia rebeli in sensu rau [adica care fumeaza ca sa se dea smecheri, injura incontinuu, sunt prea perversi si nu stiu sa respecte o fata]

imi plac cei intre "cuminti" si "rebeli"
adica aia care stiu si sa vb frumos (nu se poate mereu ca in ziua de azi toti injura ), cei care stiu sa se distreze, sa fie fideli, sa iubeasca si sa nu fie de genu' aia prostutzi care stau batz langa o fata si nu stiu sa scoata un cuvant...mda dar nici aia care sar imediat pe o fata...

intelegi tu ce vreau sa zic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin baiat cuminte.
Din punctul meu de vedere tot respectulwinking ( acelor baieti )

| alinutzacodruta a răspuns:

Sunt dragalasi big grin

| Te besk a răspuns:

Hmmm in ziua de azi nu mai prea gasesti baieti timizi(cuminti)kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... mie imi plac."cuminti" in sensul bun...nu imi plac cei mototoli care nu ai curajul sa se uite in ochii unei fete. mie de exemplu imi plac baietii care stiu sa vorbeasca frumos cu fetele.winkingsa nu isi bata joc de ele.imi place sa fie si putin rebel in senul in care mai bea si el o bere.pentru ca nimeni nu ii poate opri sa nu bea sau ceva de genul.imi place sa aiba putin tupeu in el sa intrebe daca il plac sau nu. dar nici sa fie prea pervers incat sa faca asta cu toate fetele.deci in rest am o parere bunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii place de mine

| irinushu a răspuns:

Sunt pe cale de disparitie, la fel ca si fetele cuminti, dar oricine se poate schimba devenind mai bun

Întrebări similare